Melodi nr. 1: »Drømmer om dig«, musik og tekst af Jan Parber og Jes Kerstein, præsenteres af Brødrene Olsen.

Fredericia-duoen Jan Parber og Jes Kerstein er de evige toere i dansk Melodi Grand Prix. I 1992 med »Sket igen« og Zindy Laursen i front - da Kenny Lübcke og Lotte Nielsson vandt. I 1993 med »Mer' imellem dig og mig« med Sixpack og Sunzets Tine Bjerggaard i front. Og senest sidste år da den syngende pedel Ole Skovhøj sang »Stjernen der viser dig vej« til den ærgerligste placering af dem alle.

»Det er derfor, vi nu har allieret os med en 1'er. Det er jo kanon at få en tidligere vinder med, som har rutinen til at føre os til tops. Det er virkelig en fordel, at vi alle tre har prøvet det så mange gange før, for det er altså virkelig svært, når det hele skal klappe på tre minutter. Og vi er også meget glade for at blive præsenteret først, og så af Brødrene Olsen, det giver den rette stemning,« siger Jes Kerstein, 36, der har to døtre på ti og 14 år.

Sidste år fik de dog rigtig meget ud af det i form af masser af radiotid til »Stjernen...«.

Feltet er stærkt

»Ja, det er dét år, hvor vi har fået mest ud af det bagefter, og det var også første gang, vi prøvede at føre på et tidspunkt. Og den nye sang er i samme stil, bare med lidt mere fart på - altså sådan noget hurtig ballade-poprock, så...

Men feltet er også meget stærkt i år,« siger Jan Parber, 37, der har kæreste og to hunde.

Til at synge deres sang, »Drømmer om dig«, har de den 34-årige Grand Prix-veteran og Amager-dreng Kenny Lübcke. Ud over sejren og 12.-pladsen i Malmø i 1992 med »Alt det som ingen ser« har han været med i GP-koret tre gange, i 1993, 2000 og i 1999, hvor han var med til finalen i Jerusalem sammen med Trine Jepsen og Michael Teschl.

Alligevel kom han først med i januar på et afbud fra den oprindelig sanger Jesper Daus, der fik halsproblemer.

»Faktisk spurgte vi Kenny først tilbage i oktober, men der ville han hellere på ferie,« siger sangskriverduoen om sangeren, der har været medlem af både heavyrockgruppen Zosermez og R&B-gruppen 4 Like Us.

»Jeg har ondt af Jesper, men jeg vil give mig 100 procent, og så er der ingen der kan sige noget, selvom vi bliver nummer 11 ud af ti,« siger Kenny Lübcke har en datter på fem år med sin kæreste og er ved at skrive materiale til en soloplade.

»Hvis det her går godt, kan man godt vente en skive fra os sammen. Der er allerede selskaber, der venter,« afslører trioen.

Læs også: Fem skarpe til Parber, Kerstein og Lübcke