Ny millionærliste afslører: Så rig er Simon Cowel

Har du nogensinde spekuleret over, hvor mange millioner den operasyngende, britiske gammeljomfru Susan Boyle endte med at få, efter hun fik sit verdensgennembrud i Britain's Got Talent? Eller er du nysgerrig efter at vide, hvad manden bag X-factor, Simon Cowell er værd?

Svarene kan du få i denne artikel.

En ny liste over berømtheder, der har tjent millioner på britisk tv, er nemlig blevet offentliggjort i britiske medier. Det er magasinet Now, der står bag. Og lad os allerede bare afsløre fra starten, at Simon Cowell ligger rigtig godt placeret.

Faktisk indtager Simon Cowell, der foruden X-Factor også er manden bag programmer som American Idol og andre underholdningsprogrammer, førstepladsen på listen. Den 53-årige playboy, der ofte ses i selskab med smukke kvinder, menes nemlig at have en formue på ikke mindre end 1,9 milliarder kroner (225 mio. pund).

Se også: Her er de 20 mest magtfulde kendisser

Se også: Her er de rigeste stjerner under 30 år

Men Cowell er langt fra den eneste brite, der har tjent en formue på britisk tv. Den 51-årige Susan Boyle, der fortryllede verden med sit operatalent, da hun blev nummer to i Britain's Got Talent i 2009, er nemlig også godt med. Boyle har siden sit gennembrud tjent ikke færre end knap 200 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Se også: Her er verdens 20 rigeste mennesker

Se også: Her er skandinaviens rigeste

Og faktisk er det slet ikke nogen dårlig idé at gøre det godt på tv - eller samarbejde med Simon Cowell, hvis man vil tjene millioner. Ikke færre end seks af personerne på listen er nemlig nogle som Cowell har 'opdaget', eller som han samarbejder med.

På listen er blandt andet bandet One Direction, hvor medlemmerne anslås til at være omkring 175 millioner kroner værd hver. Desuden finder man tenoren Paul Potts, der også slog igennem i et af Cowells musik-programmer i 2007.

Du kan se listen her

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08