Kendte

Ny millionærliste afslører: Så rig er Simon Cowel

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Simon Cowell kan nu kalde sig milliarder - i hvert fald i danske kroner. Foto: PHIL McCARTEN

Har du nogensinde spekuleret over, hvor mange millioner den operasyngende, britiske gammeljomfru Susan Boyle endte med at få, efter hun fik sit verdensgennembrud i Britain's Got Talent? Eller er du nysgerrig efter at vide, hvad manden bag X-factor, Simon Cowell er værd?

Svarene kan du få i denne artikel.

En ny liste over berømtheder, der har tjent millioner på britisk tv, er nemlig blevet offentliggjort i britiske medier. Det er magasinet Now, der står bag. Og lad os allerede bare afsløre fra starten, at Simon Cowell ligger rigtig godt placeret.

Læs også: Se billederne: Her er stjernernes private og afslørende Twitter-billeder

Læs også: Se billederne: Ups, her går det helt galt for stjernerne

Faktisk indtager Simon Cowell, der foruden X-Factor også er manden bag programmer som American Idol og andre underholdningsprogrammer, førstepladsen på listen. Den 53-årige playboy, der ofte ses i selskab med smukke kvinder, menes nemlig at have en formue på ikke mindre end 1,9 milliarder kroner (225 mio. pund).

Læs også: Her er de 20 mest magtfulde kendisser

Læs også: Se listen: Her er de rigeste stjerner under 30

Men Cowell er langt fra den eneste brite, der har tjent en formue på britisk tv. Den 51-årige Susan Boyle, der fortryllede verden med sit operatalent, da hun blev nummer to i Britain's Got Talent i 2009, er nemlig også godt med. Boyle har siden sit gennembrud tjent ikke færre end knap 200 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Læs også: Verdens 20 rigeste mennesker

Læs også: Se billederne: Her er skandinaviens rigeste

Og faktisk er det slet ikke nogen dårlig idé at gøre det godt på tv - eller samarbejde med Simon Cowell, hvis man vil tjene millioner. Ikke færre end seks af personerne på listen er nemlig nogle som Cowell har 'opdaget', eller som han samarbejder med.

På listen er blandt andet bandet One Direction, hvor medlemmerne anslås til at være omkring 175 millioner kroner værd hver. Desuden finder man tenoren Paul Potts, der også slog igennem i et af Cowells musik-programmer i 2007.

Du kan se listen her

Relaterede

Det læser andre