KØB PLUS!

Bernd i total kontrol

Østrigske Bernd Wiesberger er stukket af i Korea og har sat kurs mod sin første sejr på europatouren. Status quo for Søren Kjeldsen.

 - Jeg tror det er det, vi kalder en god dag på kontoret, sagde Wiesberger efter lørdagens tredje runde i Ballentine’s Championship i Sydkorea.

Årsagen var den anden 65’er i træk - en runde, som samtidig var en tangering af østrigerens egen banerekord fra dagen før. Wiesberger har spillet 41 huller uden en bogey eller værre på kortet og går ud til søndagens finalerunde med en solid føring på fem slag til australske Marcus Fraser.

Wiesberger, der i 2010 vandt to sejre på challengetouren og som sidste år hentede to andenpladser på europatouren, føler at erfaringen har hjulpet ham:

- Jeg er blevet bedre til at bringe mig i postion, og i den sidste halvdel af sidste sæson spillede jeg godt, når jeg var med fremme. De sidste to år har været en god forberedelse, og jeg håber det belønner sig i morgen, lød det fra 26-årige Wiesberger.

Søren Kjeldsen gik for anden dag i træk en 69’er (-3) og det placerer danskeren på en delt 18. plads i -4 inden sidste runde - 10 slag efter suveræne Wiesberger.