KØB PLUS!

Derfor er Todd en succes i Randers

Colin Todd har med autoritet fået styr på Randers FC. Fredag aften gælder det topkamp mod AaB.

Det lignede en lidt hasarderet beslutning, da Randers FC indledte genkomsten til Superligaen med at fyre cheftræner Michael Hemmingsen og erstatte ham med en gammel kending i engelske Colin Todd.

Men efter en ordentlig premieresnitter på 6-1 mod Sønderjyske er livet blevet rart i Randers.

Og med en sejr i topkampen, ja topkampen, mod AaB fredag aften kan Randers kravle op på ligaens tredjeplads efter 18 spillerunder.

Angriberen Ronnie Schwartz er slet ikke i tvivl. Det er Colin Todds metoder og ledelse, som har løftet de undertippede kronjyder .

- Colin er kommet med nogle nye redskaber i forhold til, hvordan vi spillede under Michael Hemmingsen. Førhen spillede vi mere med lange bolde, og det var måske ikke lige vores spillestil. Det passer os bedre, at vi nu spiller mere med bolden, siger han.

- Vi havde lidt problemer i begyndelsen, men vi har fået helt styr på det nu. Vi står godt defensivt og kommer frem til en masse chancer. Det var ikke vores varemærke i starten, men nu gør det, at vi får en mange point, lyder analysen.

Men det er især Colin Todds engelske stil og opland, der gør ham til en succes i Randers, fortæller Ronnie Schwartz.

- Jeg synes, det virker lidt anderledes, når det er en mand, der kommer hen og taler engelsk. Der er lidt mere autoritet over det, og det er rigtig fint, siger Schwartz og roser sin træners mandskabsbehandling:

- Han tager tit en til side, hvis præstationerne ikke lige har været helt gode, eller hvis der er noget, han ikke er tilfreds med. Han er god til at tage de små snakke en og en i stedet for at sige det ud over det hele foran alle andre. Og den feedback, synes jeg, er meget vigtig, forklarer Ronnie Schwartz.

Han har selv oplevet lidt af et gennembrud i Superligaen med otte scoringer indtil nu. Og angriberen har således været stærkt medvirkende til, at Randers er ubesejret i de seneste otte Superligakampe, og med en sejr kan passere dagens modstander i tabellen.

Læs også: