Arnold Schwarzenegger må leve med, at konen Maria Shriver gennem 25 år nu vil forlade ham, fordi det er kommet frem, at han har en søn med en tidligere elskerinde.

Det er ikke sjovt, at være den tidligere Terminator-skuespiller Arnold Schwarzenegger i øjeblikket,  og har valgt at lade sig skille fra den tidligere guvernør i Californien. , og det blev altså dråben for hans ellers meget trofaste kone.

Derfor indrømmer han nu selv, at fejlen er helt på hans side, lyder det igennem en anonym kilde.

- Han indser den forfærdelige fejl han har begået, og at han har et stort arbejde foran sig med at reparere forholdet til sin familie. Han er i kontakt med sin familie og talte med dem i mandags og undskyldte over for dem, siger kilden til CNN.Det forlyder også, at Arnold Schwarzenegger har mennesker omkring sig, som han kan tale med om problemerne, og at han altså stadig er på talefod med Maria Shriver. Selv om den tidligere guvernør er i fuld gang med forskellige projekter, så har han også sat flere på hold for at koncentrere sig om situationen lige nu.

- Han har et stort arbejde foran sig med at reparere forholdene og genopbygge tilliden. Han vil gøre hvad end de beder ham om - give dem plads eller være der for dem - for at give dem lov til at heles og komme igennem det her, lyder det.Alt imens Schwarzenegger kæmper for at få sine familieforhold på plads igen, så har Maria Shriver valgt at deltage i et af talkshow-dronningen Oprah Winfreys sidste programmer, men ønskede ikke at udtale sig til pressen efterfølgende. Tidligere på ugen har hun frigivet en pressemeddelelse, hvor hun fortæller om sin situation, som hun beskriver som 'en smertefuld og og hjerteknusende periode'.

- Som mor er min bekymring mine børn. Jeg beder om medfølelse, respekt og privatliv imens mine børn og jeg prøver at genopbygge vores liv og heles. Jeg har ikke yderligere kommentarer, lød det fra den bedragne hustru.Arnold Schwarzenegger er far til en husholderskers barn, som for nylig har sagt op fra familiens stab i fred og fordragelighed efter at have arbejdet for familien Schwarzenegger i 20 år. En kilde fortæller CNN, at den tidligere skuespiller har betalt for sit barns underhold siden fødslen.