Dårlig timing.

Sådan lyder anklagen mod Caroline Wozniacki oven på et Instagram-opslag, den danske tennisspiller sendte ud natten til tirsdag simultant med branden i det franske national-ikon Notre Dame.

'Paris. Klar til at skabe på grus,' står der efterfulgt af en emoji med hjerteøjne i opslaget, der samtidig er en reklame for den danske tennisspillers nye dragt.

Opslaget blev lagt på Instagram lige efter midnat natten til tirsdag og peger frem mod French Open i næste måned. Men det blev publiceret på samme tid, som myndighederne i den franske hovedstad kæmpede med at redde Notre Dame-katedralen, der brød i ud flammer mandag eftermiddag.

Foto: Instagram
Vis mere

Det fik flere brugere til at reagere.

'Dårlig timing,' som en af kommentarerne til opslaget, der siden er blevet fjernet, lød.

Videre lød det fra andre brugere:

'Jeg ved, at det sikkert er en annonce, men med tanke på, at Notre Dame næsten brændte ned i dag (mandag, red.), virker det en smule ufølsomt at nævne Paris på den måde,' skrev en anden.

'Ja, en smule tonedøv,' svarede en tredje.

'Din manager for sociale medier bør være opmærksom på aktuelle begivenheder. Paris lider i dag, og det her burde være udskudt, mens Paris håndtere chokket med Notre Dame,' supplerede endnu en bruger.

'Caro, uanset hvor meget, jeg beundrer dig, er det ikke den rette tone at bruge om Paris.'

Opslaget nåede 'kun' at få lige over 16.000 likes, hvilket er langt mindre end normalen for Caroline Wozniacki.

De foregående fire opslag fra hendes nylige polterabend har eksempelvis fået henholdsvis 50.000, 56.000, 219.000 og 94.000 likes.

B.T. Sport har forsøgt at få en kommentar fra Caroline Wozniackis danske agent, Mikkel Nissen, og hendes internationale agent, Julien Cassaigne, på, hvorfor opslaget blev sendt ud på det pågældende tidspunkt. Men uden held.

Caroline Wozniacki har tidligere skabt ild i kommentarfeltet, da hun for godt tre år siden delte et billede på Instagram, hvorpå hun bar på en hvid tigerunge.

Det fik mange brugere til at kritisere tennisspilleren. Heriblandt var Stephanie 'Geggo' Cengiz, der kom med en kontakt udmelding:

'Jeg mistede da lige al respekt for dig dér,' lød det.

Siden slettede Caroline Wozniacki billedet og bad folk om at slappe af, men det havde kun den modsatte effekt.

'Det tyder jo på, at du ikke har forstået, hvorfor folk reagerer,' lød det så fra bloggeren Kira Eggers.

Caroline Wozniacki holder i øjeblikket turneringsfri, hvilket som før nævnt er blevet brugt til at holde polterabend. Hendes næste turnering er planlagt til at være Mutau Madrid Open i begyndelsen af maj. French Open begynder 26. maj.