Foto: scanpix/billedmontage

Caroline Wozniacki kan bare ikke gøre det helt rigtigt.

For nu er tennisspilleren igen havnet i strid social medie-modvind – efter allerede at have stået model til en orkan af kritiske kommentarer mandag.

Læs alt, hvad der skete i den forbindelse herunder:

stephaniekessler

wozzy

Caroline Wozniacki

Nu får Caroline Wozniacki hug for at have fjernet det billede fra Instagram, som mandag satte gang i al polemikken: Billedet, hvor hun poserer med det, hun selv kalder en ’hvid tiger’-unge.

Og Caroline Wozniacki får ikke mindst store verbale lussinger for i stedet at have sende disse to beskeder ud til kritikerne:

  • »Keep calm take a chill pill«" (Bevar roen og tag en slap af-pille)«
  • »Take it easy. You’ll get a heart attack like that« (Tag det  roligt. Du får et hjerteanfald af det dér)

Det gjorde hun sådan her:

En af kritikerne af det oprindelige opslag med dyreungen var Stephanie ’Geggo’ Kessler – kendt fra ’Familien på Bryggen’ og datter af Linse Kessler. Den nybagte mor svarer nu Caroline Wozniacki igen i en ny kommentar på Instagram:

»Hvis du bare synes folk skal tage en chill pill, hvorfor slettede du så billedet?« skriver Stephanie ’Geggo’ Kessler.

Også blogger og tidligere nøgenmodel Kira Eggers blandede sig i debatten - og hun lader igen Caroline Wozniacki høre for at have slettet billedet og bede folk om at slappe af.

»Nej Caroline, det var ikke det rigtige at sige. Det tyder jo på, at du ikke har forstået hvorfor folk reagerer. Og hvis du har, ja så ville netop det være et super svar at give til dine mange følgere. Tænker dit pr-menneske vil give mig ret, da denne næppe har bedt dig lave shitstorm-damage control ved at skrive ’chill’,« skriver Kira Eggers i kommentarfeltet til Caroline Wozniackis nye opslag.

Stephanie ’Geggo’ Kessler og Kira Eggers er ikke de eneste, der har hamret utilfredse kommentarer ned på mobil eller tastatur og sendt dem i retning af Caroline Wozniacki.

Det har mange, mange andre også – og reaktionerne er delte: Enten bakker de Caroline Wozniacki op. Eller også kritiserer de Caroline Wozniacki – både for det oprindelige billede af tigerungen og for det nye opslag.

Som den 25-årigte tennisspiller altså senere slettede – men du kan alligevel lige (gen)se det her:

Caroline Wozniacki håndterede tigerungen i Mexico som en del af noget promotion-arbejde for WTA-turneringen Abierto Monterrey Afirme. Her skal den danske tennisspiller spille sin første kamp natten til onsdag, mod hviderussiske Olga Govortsova.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.