AGF førte Superliga-udekampen mod Viborg FF 1-0 på Mustafa Aminis fuldtræffer. Men to minutter før tid begik aarhusianerne et straffespark, som midtjydernes Søren Frederiksen scorede på, og dermed endte kampen 1-1.

Det var derfor en alvorsfuld Glen Riddersholm, der efter kampen mødte pressen.

»Vi er nødt til at lære af de umodne fejl, vi laver, og det er uacceptabelt, at vi smider en tilsyneladende sikker sejr væk. Men vi kan takke os selv for det. Fodboldfagligt er det ganske enkelt for dårligt, at vi ender i en situation, hvor vi giver Viborg et straffespark. I sekunderne før kendelsen holder vi ikke de aftaler, vi skal,« sagde AGF-træneren, der mente, at hans hold både manglede snilde og at det var ramt på ressourcerne.

»Inden kampen bliver Kasper Junker syg. Jens Stage må fra anden halvlegs begyndelse ind at spille back i stedet for Dino Mikanovic og vi har en meget ung bænk. Alligevel er jeg ikke nervøs for de kommende kampe. På lørdag mod Sønderjyske skal vi nok stille med et slagkraftigt hold, men det jeg som AGF-træner har brug for er kontinuitet. Vores målsætning for den resterende del af sæsonen er, at vi får så mange point som muligt, at vi sikrer vores eksistens i Superligaen og at vi bruger kampene til at tage et stort skridt ind i fremtiden. Således må vi erkende, at vi som hold lige nu befinder os i en genopbygningsfase,« sagde Glen Riddersholm.

Hans viborgensiske trænerkollega, Johnny Mølby, var heller ikke tilfreds med pointdelingen.

»Kommer vi foran efter 20 sekunder, hvor Mate Vatsadze kikser en kæmpechance efter en friløber, er jeg sikker på, at vi vinder,« sagde Johnny Mølby, der ikke lagde skjul på, at han var irriteret over, at Viborg midt i første halvleg overlod initiativet til AGF.

»Heldigvis formår vi efter dobbeltudskiftningen i anden halvleg at komme godt igen, og det lykkes os til sidst at hive et enkelt point i hus. Men vi ligger stadig på sidstepladsen, og selvom jeg er sikker på, at vi nok skal klare os fri af nedrykningen, er den situation, vi har sat os i som bundhold ikke uproblematisk,« sagde Johnny Mølby.