Dronning Margrethe og den kongelige familie spiste moderne i festkoncertens pause.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Der venter Dronning Margrethe noget en kulinarisk surprise, når første del af festkoncerten i DRs Koncerthus er færdig.

Efter planen skal den kongelige familie til souper mellem første og anden del af den store festkoncert, hvor Anne linnet, Sanne Salomonsen, De Kongelige Symfonikere og DRs kor har optrådt.

Til BT, BM, og Scanpix


Hvem der står bag menuen er ikke oplyst på den stærkt hemmeligholdte menu, der først må offentliggøres klokken 20.45 lørdag d. 14. januar.

Måske fordi den rummer nogle helt særlige specialiteter som sandsynligvis for første gang optræder på en royal menu.



Dronning Margrethe og Prins Henrik med følge kan således sætte tænderne i en menu, der blandt andet indeholder brændt hø, dehydreret rødbede, ostestøv samt pulveriseret gran.

Det brændte hø gør det ud for tilbehør til kalveterrinen, der også serveres med trøffelcreme, tyttebær og urter.

Den dehydrede rødbede serveres med solbær og det pulveriserede gran, og endelig følges ostestøvet af et karamelliseret løg, der flankeres med timian.

Desserten består af 72 procent chokolade, kaffe og tørret frugt.

Det fremgår ikke, om der er en særlig børnemenu til 12-årige Prins Nicolai og 9-årige Prins Felix, der har fået lov til at være længe oppe for at fejre deres farmor ved de voksnes festkoncert.