Mode & skønhed

Don't Speak....No Doubt lancerer tøjkollektion

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Har vi virkelig lyst til at ligne dette dvaske band? Har vi...? Foto: NF
Foto: GONZALO FUENTES

Den belgiske designer, Dries Van Noten, spår at 1990'erne får det helt store comeback til foråret.

Van Notens forårskollektion 2013 er nemlig intet mindre end en homage til årtiet, der dunstede af 'Teen Spirit'. Det var dengang stilikoner osede af weltschmerz og fortrinsvis kom fra Seattle. 'Uniformen' var ternede skovmandsskjorter og store dr.Martens støvler. Kurt Cobain var kongen af grunge, og hans dronning - Courtney Love - var stadig noget ved musikken.

grunge ala
Foto: GONZALO FUENTES

(Foto: Grunge a la Dries Van Noten, komplet med sjusket blondering og tern en masse)

Udover Dries Van Notens favntag med årtiet, der emmede af 'anti-fashion' og laissez-faire, er et af de mere overraskende tegn på at 1990'erne er på vej tilbage, nyheden om at ska-punk bandet No Doubt snart lancerer en kollektion i samarbejde med det britiske brand Fred Perry.

jfkfkdke13
Har vi virkelig lyst til at ligne dette dvaske band? Har vi...? Foto: NF

Branchebladet Women's Wear Daily skriver, at Fred Perry/No Doubt kollektionen bl.a vil byde på en unisex, slimfit-bluse i 'Don't Speak'-stjernernes foretrukne reggae-farver - rød, gul og grøn. Derudover kan No Doubt fans også trække i en punk-inspireret trøje med tern, samt en bomber-jakke. Priserne ligger fra ca 548 til 1442 kroner.

Kollektionen byder (heldigvis) hverken på bindi-smykker, crop-tops, pels-bikinier, eller nogle af de andre rædsler, som Gwen Stefani dansede rundt i i bandets velmagtsdage. Det var inden Stefani fandt sin form, blev stilikon og selv begyndte at designe tøj (L.A.M.B. i 2004 og Harajuki Lovers i 2005).

dlekejn
Foto: JONATHAN ALCORN

Ifølge WWD lanceres Fred Perrys No Doubt kollektion i januar måned næste år. www.fredperry.com

Relaterede

Det læser andre