Krimi

Politiet indfører stor visitationszone i Køge

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Tiltagende spændinger mellem kriminelle grupper i Køge får nu Midt- og Vestsjællands Politi til at indføre en visitationszone, der dækker det meste af den centrale del af byen.

Ifølge politiets oplysninger er der en overhængende fare for, at grupperne vil støde sammen på ny, og da det er en kendt sag, at flere af medlemmerne er bevæbnet med knive og andre stikvåben, vil ordensmagten altså nu have mulighed for at visitere mistænkelige personer.

Zonen går fra Lyngvej i nord til Søndre Viakuktvej i syd og dækker blandt andet midtbyen, havnen, Ølby samt boligområdet Ellemarken, hvor bandemedlemmerne jævnligt færdes. Den øgede kontrol varer foreløbig til og med 14. februar.

Otte unge mænd blev tirsdag aften anholdt for at skabe uro på Køge Sygehus. Mændene havde indleveret en kammerat, der tidligere på aftenen var blevet stukket ned i en slikbutik i det centrale Køge.

BNB

Det læser andre