KØB PLUS!

Politi: Ser meget alvorligt på truslerne

Mogens Lauridsen, politiinspektør, forklarer, at trussel-banneret mod Mads Øland kan være lavet af folk med både kærlighed eller had til Brøndby.

Truslerne på livet mod Spillerforeningens direktør, Mads Øland, bliver efterforsket med grundighed og tages med ramme alvor.

Fredag var der hængt et blåt og gult banner op ved opgangen til Spillerforeningens lokaler i indre København med ordene: Dø - Mads Ø.

Og derfor er politiet i fuld gang med at undersøge sagen.

Det fastslår politiinspektør Mogens Lauridsen fra Københavns Politi.

- Vi ser meget alvorligt på det. Det er trusler i henhold til straffeloven, og det ser vi meget alvorligt på. Det er rigtigt, at banneret kunne indikere, at det er trusler på baggrund af Spillerforeningens forhandlinger med Brøndby. Det er vi ved at undersøge, siger Mogens Lauridsen lørdag morgen til TV2. 

Han understreger, at det lige så vel kan være folk med kærlighed til Brøndby, som det kan være folk med had til den kriseramte klub, der har hængt banneret op.

- Vi ser meget åbent på det, for det kunne godt være, at det er nogen, som forsøger at pege det i retning af Brøndby, forklarer politiinspektøren.