Aston Villa var foran med 2-0 mod Manchester United, men så skiftede Alex Ferguson Javier Hernandez ind, og det skulle vise sig at være en god idé.

Aston Villa var i aften på noget af en prøvelse, da Manchester United stod over for det unge Birmingham-mandskab. Villa har haft en svær sæsonstart og kæmper hårdt for at holde sig over stregen, så derfor var der nok ikke mange, der regnede med, at holdet skulle komme til at drille United.

Ikke desto mindre var det et tændt Aston Villa-hold, som var mødt op til kampen på hjemmebanen. I første halvleg holdt de United fint væk fra chancer, og gæsterne havde svært ved at sætte spillet omkring modstanderens felt.

Samtidig viste Villa et par gange gode takter i kontrafasen, og det var også sådan en, der gav hjemmeholdet føringen kort før pausen.

Benteke modtog bolden i Villas venstre side, og han så den 21-årige østriger Andreas Weimann på kanten feltet. Herfra satte han indersiden på læderet, og østrigeren blæste bolden forbi David de Gea, som igen i aften var foretrukket frem for danske Anders Lindegaard.

Målet faldt lige inden pausen, men fra starten af den næste startede Aston Villa med lige som meget energi, som de viste i første halvleg. Det startede nemlig fremragende for Villa, som udspillede modstanderen ved 2-0-målet.

Agbonlahor blev spillet fri i venstre side, og han kanonerede bolden ind for mål, hvor Weimann igen dukkede op og satte indersiden på. Overraskende 2-0-føring til hjemmeholdet, som havde spillet en flot kamp indtil nu.

Men så. I pausen var Javier Hernandez blevet sendt i spil af Alex Ferguson, og efter 58 minutter blev Javier Hernandez sendt af sted i dybden. På kanten af offside løb mexicaneren fra Aston Villa-forsvaret, og han var kølig i sin afslutning, som sikkert blev sendt i mål til reducering til 2-1.

Så blev det svært for Aston Villa, som mistede teten efter United-scoringen. United havde samtidig sat tempoet i vejret, og allerede fem minutter efter holdets første scoring, var Hernandez igen på pletten. Han forvaltede et indlæg fra Rafael efter fortjeneste, og via en Aston Villa-forsvarer endte bolden i nettet til 2-2.

Så var der to mulige hattrick-helte på banen. Mens United havde momentum, så var det formentlig Hernandez, som havde de bedste muligheder for at score tre pinde, men Weimann var slet ikke meldt ud af kampen, for han fik en mega-chance for at bringe Villa i front efter 65 minutter, men han formåede ikke at udplacere David De Gea fra få meters afstand. Det blev også det sidste, Aston Villa kom frem til.

For herfra var det United, som stod for kampens farlige indslag. Robin van Persie bankede bolden på overliggeren med 20 minutter igen, og det samme gjorde han et minut senere. Hollænderen var måske ved at melde sig ind i kampen, som i denne periode var i en særdeles livlig periode, hvor United pressede på.

Det skulle dog ikke være van Persie, men i stedet Javier Hernandez, som tog stikket for gæsterne. Han scorede nemlig hattrick i anden halvleg, da han headede bolden i mål og sendte tre point til Manchester.