KØB PLUS!

Ferguson: Et af vores bedste resultater

Alex Ferguson kalder det et af de største resultater nogensinde, hvis Manchester United skulle slå Manchester City søndag.

Manchester United og Manchester City mødes søndag, hvor det for den blå del af Manchester gælder om at eliminere forspringet til De røde djævle i Premier League, mens Manchester United har revanche til gode i forhold til The Citizens' mesterskab i sidste sæson.

Mamchester United fører med tre point foran Manchester City, der ikke har tabt en Premier League-kamp på hjemmebanen i to år. Derfor vil en sejr søndag også være et historisk resultat for den ellers så ofte vindende Ferguson.

- Hvis vi vinder, vil det være et af vores bedste resultater nogensinde. De er et rigtig godt, powerfuldt hold med utrolige spillere, siger Alex Ferguson ifølge fifa.com.

Manchester United har i stort set hele sæsonen set vakkelvorne ud i defensiven. I flere kampe har Manchester United været bagud for så at vende kampen til egen fordel, men det kan man ikke regne med mod mestrene fra sidste sæson.

- Det bliver ikke nemt, og hvis vi forsvarer, som vi gjorde i Reading, så kommer vi i problemer. Det vigtige for os er at tage ved lære af de fejl, vi begår, og gøre noget ved dem. Vi er nødt til at finde en løsning, siger Ferguson.

Det er søndag klokken 14.30, det går løs med Manchester-derbyet.

tipsbladet.dk

Læs også: