KØB PLUS!

FCK'er var på banen under invasion

Da tilskuerne på Brøndby Stadion stormede banen efter kampen mellem Brøndby og FC København, var FCK-spilleren Thomas Kristensen stadigvæk derinde som den eneste fra gæsterne.

Han løb med ryggen til de alle de folk, der kom susende, men på et tidspunkt fik en vagt fat i ham og sendt ham afsted på omklædningsrummet.

- Han havde nok ret i, at jeg skulle ud. Så smuttede jeg ned i omklædningsrummet, og jeg havde heller ikke mere at gøre ude på banen, siger Thomas Kristensen.

Når du at tænke, shit?

- Nej, for han beder mig pænt om det, og det var nok også en god ide. Jeg nåede ikke at se, hvad der skete derfra, og jeg har ikke flere kommentarer til episoden, siger Thomas Kristensen, der var skuffet over at måtte forlade pokalturneringen.

- Jeg talte to chancer til Brøndbyog mange flere til os. Så det er ikke godt nok, at vi ikke udnytter det. Det er udelukkende vores egen skyld, og da vi så havde brug for hjælp af Kenn Hansen (kampens dommer, red.), så fik vi det ikke. Jeg mener, at der var kæmpe straffe på Thomas Delaney. I søndags tog han et mål fra Delaney, og det undskyldte han for inden kampen mod Brøndby, men han fik ihvertfald ikke givet noget tilbage. Der var kæmpe straffe til os. Han siger, han ikke ser den, men han står lige ved siden af mig, og jeg ser den helt tydeligt, siger Thomas Kristensen.