KØB PLUS!

Bolddrengen: Jeg skal trække tiden

Spillede han skuespil, eller gik Eden Hazard over stregen? Debatten om bolddrengen, der stjal al fokus i Capital One Cup-semifinalen mellem Swansea og Chelsea, kører på fuld kraft på nettet, hvor bolddrengen selv har bidraget med benzin på bålet.

Egentlig skulle alt handle om Michael Laudrup og Swanseas kæmpe triumf. Klubben er for første gang nogensinde i en finale, efter holdet klarede 0-0 hjemme på Liberty Stadium mod Chelsea, og dermed samlet vinder med 2-0. Men nu drejer alt sig om en bolddreng.

For midt inde i anden halvleg opstod der en mærkværdig situation omkring baglinjen på Swanseas banehalvdel. En bolddreng brugte lang tid på at fjumre med bolden, og så kom Chelsea-spilleren Eden Hazard farende.

SE BILLEDERNE: Her sparker Hazard bolddreng

Den slags havde gæsterne selvfølgelig ikke tid til at vente på, men da Hazard kom ned til bolddrengen for at få fat i bolden, lagde han sig ovenpå den. Hazard hev lidt i ham, men bolddrengen gav sig ikke og blev liggende. Til sidste stangede Hazard en lang stiv tå hårdt ud i et forsøg på at prikke bolden væk. I stedet ramte han tilsyneladende bolddrengen, som i hvert fald gav den fuld gas.

Han ømmede sig og skulle hjælpes ud, mens Hazard bare så forvirret ud. Dommer Chris Foy var dog ikke i tvivl, Eden Hazard fik direkte rødt, og nettet er lige siden gået amok over episoden.

Og sagen er ikke blevet mindre af, at bolddrengen, hvis navn er Charlie Morgan, har en twitter-profil, hvorpå han inden kampen noget kontroversielt skrev:

- I am ballboy player manager tonight and will be playing myself behind the home goals each half

- The king of all ball boys is back making his final appearance

Altså med andre ord: En klar indrømmelse af, at han havde tænkt sig at trække tiden til Swanseas fordel. Hele episoden har straks fået Twitter til at gå amok i en livlig debat.

Everton-spilleren Phil Neville skriver:

- You can't kick the ballboy that's not right so i again agree with Chris foy red card!

Den tidligere fodboldspiller og nuværende ekspert Robbie Savage skriver:

- If the ball boy gives the ball straight back and does his job properly that doesn't happen !

Stoke-spilleren Michael Owen skriver:

- My oh my. What am I reading? People mentioning assault? He shouldn't kick the ball out of his hands but has this world gone mad?

Tottenham-spilleren Gareth Bale skriver:

- Unbelievable decision by the referee to send Hazard off but congrats to Swansea. Who'd have predicted this final?!

Og på Chelseas officielle Twitter-profil skriver klubben:

- Has football gone mad? Hazard sent off for kicking the ball under a ball boy attempting to smother the ball.

  

Afstemning

Læs også: