Matthew Perry er mest kendt for rollen som Chandler Bing i serien 'Venner'.
Matthew Perry er mest kendt for rollen som Chandler Bing i serien 'Venner'. Foto: DANNY MOLOSHOK

Den tidligere 'Venner'-stjerne Matthew Perry får endnu en chance med en ny komedieserie. Denne gang skal han spille en sportsvært.

Den amerikanske tv-station NBC giver nu Matthew Perry endnu en chance. Hans seneste forsøg med et pilotafsnit til en ny komedieserie med titlen 'Go On' har fået NBC til at vende deres tommelfingre op ad. 

Serien er den første, NBC bestiller til sæsonen 2012/1013, og får Perry i hovedrollen som 'en uærbødig, men charmerende sportsvært, der efter et personligt tab finder trøst hos medlemmerne af en selvhjælpsgruppe.

Det skriver laughspin.com.

Perry har ikke just været heldig med sine tv-roller eller tv-serier siden Venner-serien stoppede. Han var med til at skabe og også selv spille med i 'Mr. Sunshine', som rullede over de amerikanske tv-skærme i starten af sidste år. Men serien blev allerede taget af programmet igen efter kun tre måneder.


Jennifer Aniston

Tilbage i 2006 var Perry med i komediedramaet 'Studio 60 on the Sunset Strip', der heller ikke havde den store succes. De nåede at filme 22 afsnit, før det ikke holdt længere.

Så man kan håbe for Matthew Perry, at tredje gang er lykkens gang. Indtil videre er der skrevet under på en kontrakt, der giver serien 13 afsnit.

Jenifer

Hans nye serie skrives af Scott Silveri, der var forfatter på både 'Venner', hvor Perry spillede rollen som den komiske og sarkastiske Chandler Bing overfor andre stjerner som Jennifer Aniston og Matt LeBlanc, og den senere serie 'Joey'.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.