Hver uge går journalist Anders Hemmingsen på jagt efter danskernes forsvundne ting i podcasten 'Helt væk med Hemmingsen'.

Med sig i studiet har han en kendt gæst, der denne gang er sangeren Sigmund Trondheim, som er kendt fra blandt andet 'X Factor' og er aktuel med en selvbiografi.

Sigmund har selv en efterlysning med til Anders Hemmingsen, og den kræver masser af hjælp fra B.T.s læsere og lyttere. Han var nemlig i byen for nylig, og så skete der noget helt specielt.

»Jeg mødte bare den flotteste drømmeprins, og han var bare mig i en muskuløs version. Totalt blondie, og han var bare så pisse sød. Men jeg kan ikke huske, hvad han hed,« siger Sigmund med et grin.

Lyt til den nye podcast her:

I ugens podcast kan du også møde Clara og veninden, som efterlyser en pæn Ikea-medarbejder. Hvis han er interesseret, vil de gerne dele ham.

Og så ringer popstjernen Malte 'Gulddreng' Ebert ind med en efterlysning på et ganske særligt kæledyr.

Der er også en hel by, som er på jagt efter noget. Det er byen Humlum, som har fået stjålet deres byskilt i nattens mulm og mørke.

Hvis tyven skulle sidde derude et sted med bondeanger, så lover de frit lejde for at bringe skiltet tilbage. Og de vil oven i købet byde på tarteletter!

Lyt med, når Hemmingsen og co. forsøger at opklare de små hverdagsmysterier.

Mangler du noget? Så skriv til vores Instagram-profil 'Helt væk med Hemmingsen' og efterlys det!