Fodbold - Superliga - AAB - AGF Guld til AAB - Her NICOLAJ THOMSEN (AAB)
Fodbold - Superliga - AAB - AGF Guld til AAB - Her NICOLAJ THOMSEN (AAB) Foto: Claus Fisker

Nicolaj Thomsen kan blive den næste i rækken af superliga-spillere, der fortsætter karrieren i fransk fodbold. Den hurtige og teknisk dygtige kant- og midtbanespiller er ifølge BT's oplysninger et særdeles varmt navn i den franske klub Bastia, der for nylig ansatte den tidligere topspiller Claude Makélélé som manager.

Makélélé og resten af den sportslige ledelse i Bastia, der i den seneste sæson sluttede som nummer ti i Ligue 1, skal således være klar til at lægge et bud på Nikolaj Thomsen, der går lige til grænsen af klubbens egen formået, hvilket ifølge franske kilder vil sige mere end ti mio danske kroner.

- Jeg kan ikke sige noget konkret, men jeg vil godt bekræfte, at der er fransk interesse for Nicolaj Thomsen, siger Mikael Jakobsson, der er dansk agent med bopæl i Frankrig og har stået bag de fleste af de senere års danske klubskifter til fransk fodbold.

Nicolaj Thomsen har tidligere meldt ud, at han ønsker at blive i AaB mindst til han ved, om klubben kvalificerer sig til Champions League, hvilket vil stå klart, inden transfervinduet lukker.

AaB's sportschef, Allan Gaarde, siger til BT, at han ikke har hørt om interessen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.