Royale

Marys kammerjomfru død: 'Det er synd for de kongelige børn'

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Kammerjomfru Tina Jørgensens død rammer især de små prinser og prinsesser, mener én af Tina Jørgensens venner, skuespilleren Preben Kristensen.

Det skabte chok og sorg i den kongelige familien, da de mandag modtog nyheden om kammerjomfru Tina Jørgensens alt for tidlige død.

Kammerjomfruen blev fundet livløs i sit hjem mandag, da hun ikke mødte på arbejde og blev senere erklæret død, kun 53-år gammel. 

Læs også: Rystet efter dødsfald: Marys kammerjomfru var særdeles vellidt

Læs også: Mary i sorg: Kammerjomfru pludselig død

Tina Jørgensen var ansvarlig for kronprinsessens garderobe, men havde også et meget nært forhold til kronprinseparret fire børn.

- Jeg forstår godt, at den kongelige familie er dybt berørt. Hun har betydet meget for de mennesker. Ikke mindst for børnene i familien. Hun havde ingen børn selv, men hun havde et utroligt børnetække. Der var ingen tvivl om, at hun betød meget for børnene i kongehuset. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de har det nu, siger Preben Kristensen i dagens udgave af BT.

Læs flere kendtes reaktioner på kammerjomfruens død i dagens udgave af BT.

Relaterede

Det læser andre