Michael Gravgaard er snart fortid som direktør i Randers FC. Men allerede nu er klubben ved at lukke ned for den tidligere landsholdsspiller, der ikke længere skal udtale sig udadtil. Det skal i stedet den administrerende direktør, Henrik Jørgensen.

»Den mellemtid som Michael Gravgaard er her, i hans opsigelsesperiode eller indtil vi aftaler noget andet, der skal han 100% koncentrere sig om det kommercielle og det salgsmæssige. Han kommer dermed i en periode til at referere til Henrik,« siger bestyrelsesformand Per Hastrup til Randers FCs hjemmeside.

»Omkring udtalelser så er det Rasmus Bertelsen, der udtaler sig om, hvad der vedrører holdet og det daglige, mens det mere overordnende er Henrik Jørgensen. Alt i forhold til ansættelser af den sportslige ansvarlige og cheftræner ligger hos bestyrelsen Det bliver bestyrelsen, der kommer til at finde frem til at ansætte den kommende sportslige ansvarlige, men måske med ekstern hjælp i form at et professionelt firma, der har branchekendskab, så vi får den helt rigtige ind på posten,« siger Per Hastrup.

LÆS OGSÅ: Randers FC-formand forklarer: Derfor fyrede vi træneren efter kun tre måneder

Michael Gravgaard stoppede som administrerende direktør i december. Efter at klubbens ledelse i sidste måned valgte at fyre Ricardo Moniz som cheftræner for Superliga-holdet, valgte han også at stoppe som sportslig og kommerciel direktør - men han fortsætter dog, indtil en afløser er fundet.

I øjeblikket har det højeste prioritet for Randres FC at få ansat en ny træner og især en ny sportslig ansvarlig.

»Vi har haft nogle sonderinger, men ingen samtaler. Der er mange, der har budt ind på stillingen både via direkte henvendelse, men også via agenter. Den proces intensiverer vi nu. Så rækkefølgen er at finde en sportslig ansvarlig, og så derefter finde ud af, hvem cheftræneren skal være. Vi vil ikke skynde noget igennem, så tidshorisonten er ikke sådan, at vi skal have det på plads nu og her,« siger Per Hastrup.

Rasmus Bertelsen står i spidsen for Randers FC, når holdet lørdag gæster Parken og FC Københvan i Superligaen.

 

 

 

Andre læser også