Lyt til artiklen

Sagen om Skats behandling af Helle Thorning-Schmidts mand Stephen Kinnocks meget omtalte skatte-sag tager nu en ny udvikling

Direktøren for Skat København Erling Andersen stod personligt for sagsbehandlingen af den kontroversielle sag. Det var ham der i september 2010 tog beslutningen om, at Stephen Kinnock ikke skulle betale skat i Danmark.

Nu kan B.T. oplyse, at Erling Andersen både har været formand for Socialdemokratisk Ungdom (DSU) i Haderslev, og han har været opstillet til kommunalvalget for Socialdemokraterne.

VED DU NOGET I SAGEN? KONTAKT B.T. PÅ 1929@BT.DK

Skattedirektøren bekræfter selv oplysningerne i det første interview siden sagen startede.

LÆS OGSÅ: 

- Jeg synes, at det tilhører privatlivets fred. Jeg meldte mig ind i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i 1975, da jeg var 17 år, jeg var aktiv i foreningen de næste tre-fire år og blev også formand. Jeg var også opstillet til kommunalvalget i 1978 som ’ungdommens socialdemokratiske kandidat’, men blev ikke valgt, siger Erling Andersen, der ikke vil afsløre, om han stadig er medlem af Socialdemokraterne.

VED DU NOGET I SAGEN? KONTAKT B.T. PÅ 1929@BT.DK

Erling Andersen har ligefrem skrevet et notat om sin socialdemokratiske fortid, som han har haft liggende klar og nu har valgt at offentliggøre i B.T. 

Hvad synes du om, at manden, der afgjorde Helle Thornings skattesag, er tidligere formand for DSU og har været opstillet til kommunal valget for Socialdemokraterne?

Deltag i debatten under artiklen. De bedste indlæg bliver bragt i B.T.

LÆS MERE OM SAGEN I B.T. I DAG.
- Påtog sig rollen som ledende sagsbehandler
- Første interview med skattechefen
- Se det afslørende foto