Sarah Williams og hendes mand på deres bryllupsdag i 2011.
Sarah Williams og hendes mand på deres bryllupsdag i 2011. Foto: CATERS NEWS

32-årige Sarah Williams troede, hun var lykkelig gift, lige indtil hun fandt et brev i sin mands taske. Nu udstiller hun sin mands utroskab ved at sælge alle sine bryllupsting på internettet.

Det skriver britiske The Daily Star.

De to blev gift tilbage i 2011, men for godt et halvt år siden fandt Sarah Williams ud af, at hun ikke var den eneste kvinde i sin mands liv.

»Jeg ledte helt uskyldigt efter en skruetrækker, som jeg troede var i hans arbejdstaske, og der faldt jeg over hans kærlighedsbrev,« forklarer Sarah Williams til The Daily Star.

Det blev hurtigt klart for Sarah, at brevet var til en elskerinde.

»Mit hjerte var knust. Det (brevet red.) handlede om, hvor fantastisk denne her kvinde var, hvor meget han glædede sig til en fremtid med hende, og hvordan det var den første af mange fødselsdage, de ville tilbringe sammen,« fortæller hun til The Daily Star og tilføjer, at hendes mand havde underskrevet brevet med 'Din Mr. Grey'.

Utro 1

Sarah Williams konfronterede sin mand med brevet, og ifølge hende indrømmede han med det samme, at han havde en affære.

Nu har Sarah Williams søgt om skilsmisse og har erklæret, at hun vil af med alt, der minder hende om parrets bryllupsdag.

Derfor sælger hun nu for godt 120.000 kr. - heriblandt en bryllupskjole til godt 17.000 kroner. Håbet er, at pengene også skal være med til at finansiere en rejse for hende og hendes tre børn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.