Luka Modric har givet Real Madrid-præsident Florentino Perez klar besked.

Den 33-årige kroatiske midtbanespiller ønsker at forlade den spanske klub. Nu. Det skriver det italienske medie Calciomercato.

VM-sølvvinderen skulle desuden have besluttet sig for at fortsætte karrieren hos Inter - den forbindelse har på rygteplan eksisteret i nogle uger.

I den italienske klub har træner Luciano Spalletti ikke lagt skjul på, at Luka Modric er på ønskesedlen:

»Klubben gør alt, hvad den kan, for at få det til at ske,« har han for nyligt sagt.

Luka Modric har været med til at vinde Champions League.trofæet med Real Madrid i de seneste tre år, hvor han har spillet en hovedrolle. Ved VM i sommer blev han kåret til turneringens bedste spiller.

Real Madrid har allerede solgt sin største stjerne, Cristiano Ronaldo, i dette transfervindue, og Florentino Perez har flere gange sagt, at Luka Modric udelukkende kan købes for frikøbsklausulen på svimlende 5,5 milliarder kroner.

Calciomercato skriver dog, at parterne for nogle måneder siden blev enige om en gentleman-aftale om, at fodboldspilleren kan forlade klubben, når han har lyst.

Mediet skriver også, at Real Madrid-repræsentanter har været i Milano i de seneste dage, hvor der er holdt samtaler med Inter-angriberen Mauro Icardi og dennes hustru. Den spanske klub skulle også have foreslået en byttehandel. Luka Modric for Mauro Icardi.

Det har Inter pure afvist.

Luka Modric har været i Real Madrid siden 2012.