Andreas Christensen eller Jeison Murillo.

Én af de to vil snart kunne kalde sig Barcelona-spiller.

Sådan lyder konklusionen i hvert fald fra det Barcelona-baserede medie Sport, der mener at vide, at valget står imellem de to spillere.

Barcelona eftersøger i øjeblikket spillere til at dække en i det centrale forsvar, hvor man i bredden ikke er vildt stærke.

Andreas Christensen er langt fra første mand på holdkortet i Chelsea, men det skræmmer angiveligt ikke Barcelona.
Andreas Christensen er langt fra første mand på holdkortet i Chelsea, men det skræmmer angiveligt ikke Barcelona. Foto: PETER NICHOLLS
Vis mere

Gerard Piqúe og Samuel Umtiti er de umiddelbare førstevalg, men førstnævnte har ramt de 31 år, og reserverne Clement Lenglet og Thomas Vermaelen har angiveligt ikke niveauet til at være med blandt toppen af centrale forsvarsspillere.

Torsdag meddeler Sport så, at man på bedste pave-vis snart forventer hvid røg i forsvarsskorstenen, og at man inden for få timer har lukket en handel. Og feltet har snævret sig ind til Valencias Jeison Murrillo og danske Andreas Christensen fra Chelsea.

Selvom 'AC' ikke er brandvarm i Chelsea og primært har bænkpladser under træner Maurizio Sarri, så er Barcelona angiveligt stadig glad for den boldstærke dansker.

Mediet melder, at Barcelona onsdag har forhandlet med Murillo, mens de torsdag skal forhandle med danske 'AC' og dennes far og agent, Sten Christensen.

Jeison Murillo (midten) har været skadet i store dele af denne sæson. Han var lejet ud til Valencia fra Inter i sidste sæson, mens han skiftede til det spanske storhold i sommer for omkring 90 millioner kroner.
Jeison Murillo (midten) har været skadet i store dele af denne sæson. Han var lejet ud til Valencia fra Inter i sidste sæson, mens han skiftede til det spanske storhold i sommer for omkring 90 millioner kroner. Foto: MARCO BERTORELLO
Vis mere

Sten Christensen var i oktober ude med den kontante melding til Chelesa, at der snart skulle falde mere spilletid af til hans 22-årige søn, ellers ville man se sig om efter en ny klub i januar.

Spilletid er der ikke blevet ret meget mere af den årsag, hvorfor et januar-salg kunne virke større og større mulighed. Men det bliver ikke nødvendigvis tilfældet.

Ifølge Sky Sports vil Chelsea holde på Christensen til trods for den manglende spilletid. Her lyder argumentet, at der efterhånden er lagt mange timer og britiske pund i danskeren, og at han stadig ses som et værdifuldt medlem af førsteholdstruppen og er en mand for fremtiden.

Andreas Christensen har været i Chelsea siden 2013. Fra 2015 til 2017 var han på et succesfuldt lejeophold i tyske Borussia Mönchengladbach.