Caroline Wozniacki er efter en suveræn indsats i 2020-sæsonens første singlekamp videre til anden runde ved WTA-turneringen ASB Classic i Auckland på New Zealand.

Således lammetævede den 29-årige danske tennisspiller Paige Hourigan med sætcifrene 6-1, 6-0.

Det bliver Lauren Davis, som Caroline Wozniacki skal møde i anden runde på torsdag eftersom amerikaneren spillede sig videre ved at besejre landsmanden Varvara Lepchenko 7-6, 6-2. I den kamp er Caroline Wozniacki favorit eftersom hun fører den indbyrdes statistik 2-0.

Første sæt mellem Caroline Wozniacki og verdensranglistens nummer 447, Paige Hourigan, varede blot 23 minutter.

Caroline Wozniacki besejrede Paige Hourigan i første runde ved WTA-turneringen ASB Classic i Auckland.
Caroline Wozniacki besejrede Paige Hourigan i første runde ved WTA-turneringen ASB Classic i Auckland. Foto: MICHAEL BRADLEY
Vis mere

Den velspillende dansker, der har meddelt, at hun efter Australian Open senere på måneden indstiller karrieren, stormede afsted og bragte sig i ekspresfart foran 5-0.

Imidlertid lykkedes det for den undertippede newzealænder, der blot ligger nummer 447 på verdensranglisten, at redde to sætbolde, inden hun reducerede til 1-5.

Det var dog en kortfristet opblomstring, og Caroline Wozniacki tog sættet 'rent' i sit efterfølgende serveparti.

En kort regnvejrsafbrydelse kunne heller ikke stoppe Caroline Wozniacki, som var endnu mere overlegen i andet sæt. Det endte med en regulær ydmygelse af den 22-årige newzealænder, der indkasserede et 'æg'.

Serena Williams og Caroline Wozniacki spillede sig mandag videre til anden runde i damedoublerækken ved WTA-turneringen ASB Classic i Auckland.
Serena Williams og Caroline Wozniacki spillede sig mandag videre til anden runde i damedoublerækken ved WTA-turneringen ASB Classic i Auckland. Foto: MICHAEL BRADLEY
Vis mere

»Det var min første singlekamp i sæsonen, så jeg ville gerne prøve det hele derude, og jeg synes, at jeg spillede godt,« sagde Caroline Wozniacki i sejrsinterviewet midt på banen straks efter matchbolden i den 53 minutter korte kamp var sikret.

Caroline Wozniacki, der efter sin mislykkede 2019-sæson er nede som nummer 39 på verdensranglisten i damesingle, gik mandag videre i damedouble sammen med amerikaneren Serena Williams. Den oplevelse gav hende mere ro i tirsdagens singlekamp.

»Jeg fik nogle af de første nerver ud i går (mandag, red.), så jeg kunne spille endnu mere frit,« sagde Caroline Wozniacki.

Genoplev Caroline Wozniackis førsterundematch mod Paige Hourigan i LIVE-bloggen her: