KØB PLUS!

To fra gangsterfamilie fængslet efter vild biljagt

To familiemedlemmer af den berygtede sigøjnerfamilie Levakovic har fået en speciel gave på juleaftensdag. En fængselsdom på tre uger.

Det er Retten i Glostrup, der på selveste juleaftensdag har idømt de to Levakovic-mænd på 48 år og 23 år til at tilbringe de næste tre uger bag tremmer, efter de blev anholdt i en voldsom biljagt i Søborg.

Det oplyser vagtchef Brian Normann fra Vestegnens Politi til bt.dk

- De er blevet varetægtsfængslet af efterforskningsmæssige hensyn, siger han.

LÆS OGSÅ:Gangster- medlemmer anholdt efter biljagt

De to mænd bærer begge det berygtede efternavn Levakovic. Familien Levakovic er kendt som Danmarks mest kriminelle familie, som står bag hundredvis af forbrydelser og angiveligt har kostet samfundet omkring 74 millioner kroner i sociale ydelser, fængsels- og institutionsophold, viser beregninger fra Ekstra Bladet.

Og i går, Lillejuleaften, var den gal igen. De to mænd var en del af en gruppe på i alt fem gerningsmænd, der flygtede i en rød personbil fra et indbrud i en lejlighed i Søborg.

LÆS OGSÅ:Kommune tagselvbord for storkriminel familie

Under flugten fra to civile patruljevogne kørte de direkte ind i en personbil med en mor og fire børn. Det lykkedes tre af gerningsmændene i bilen at flygte, mens de sidste to blev anholdt.

Ifølge vagtchef Brian Normann er der stadig intet spor af de andre tre i bilen, der nåede at undslippe politiet.

Læs også: