KØB PLUS!

Messi smider ingen stemme på Ronaldo

Messi foretrækker holdkammerater og landsmænd frem for at placere en stemme på Ronaldo i kampen om titlen som verdens bedste fodboldspiller.

Det er ikke særligt tit, at den tredobbelte vinder af titlen som verdens bedste fodboldspiller 'Ballon d'Or' giver interviews, men fredag pryder den lille argentiner forsiderne på de spanske aviser.

Den 25-årige argentiner er sammen med Cristiano Ronaldo igen storfavorit til at vinde den prestigefyldte pris, og som anfører for det argentinske landshold skal han selv stemme på sine tre favoritter til at vinde prisen, der uddeles i Zurich den 7. januar. Og i den forbindelse er Messi blevet interviewet om, hvem han mener er verdens bedste fodboldspiller.

Og rivalen fra Real Madrid, Cristiano Ronaldo, er ikke blandt Messis tre stemmer.

- Sidste år stemte jeg på Xavi, Andres Iniesta og Sergio Aguero i den rækkefølge. Jeg har dog ikke bestemt mig endnu for, hvem jeg vil stemme på i år, men jeg tror, at det bliver de samme tre, siger Messi i et interview med den spanske avis AS og fortsætter:

- Jeg vil helt sikkert give min stemme til Xavi og Iniesta, men hvem der skal have den sidste stemme, må jeg tænke lidt mere over. Måske Gonzalo Higuain, Angel Di Maria eller Agüero, siger Messi.

Men da journalisten gør Lionel Messi opmærksom på, at hverken Higuain eller Di Maria er på listen over de nominerede til prisen, nægter Messi stadigvæk at stemme på Ronaldo.

- Jamen, så går min sidste stemme til Sergio Agüero, slår Messi fast.

Lionel Messi kommer i interviewet også ind på et muligt sammenspil med hans måske kommende holdkammerat, det kun 20-årige brasilianske supertalent Neymar, der konstant bliver rygtet til Barcelona.

- Han er en god spiller. Jeg forstår ikke helt dem, som siger, at det ikke vil fungere med os på det samme hold. Jeg har altid sagt, at gode spillere sagtens kan spille sammen. Jo flere gode spillere på banen, jo bedre, slutter Messi.

Blandt de 23 nominerede til prisen er blandt andet også Mario Ballotelli, Zlatan Ibrahimović, Radamel Falcao, Manuel Neuer og Andrea Pirlo.

Du kan se hele listen over de nominerede HER.