KØB PLUS!

Bookmaker: Brøndby-mirakel er indenfor rækkevidde

Efter sejren over Silkeborg vil Betsafe ikke afskrive Brøndbys muligheder for at redde sig fri af nedrykning. Bookmakeren forventer tæt løb mellem Esbjerg, Sønderjyske og Brøndby i kampen om at undgå den sidste nedrykningsplads, mens Silkeborg til gengæld dømmes ude.

Auri Skarbalius og de hårdtprøvede Brøndby-spillere gav nedrykningsspøgelset et spark over skinnebenet med en dramatisk 2-1-sejr over Silkeborg i søndags. Sejren blev skabt på to mål af Simon Makienok Christoffersen, og efterfølgende luftede den lange angriber sin tro på, at Brøndby kan skabe miraklet og undslippe nedrykning. Med blot tre point op til Esbjerg på den rigtige side af stregen virker opgaven overkommelig, og hos Betsafe deler man til en vis grad Makienoks optimisme.

Bookmakeren er ude med friske odds på nedrykningskampen, og her er Silkeborg i øjeblikket det eneste hold, som ikke spås en realistisk chance for overlevelse. Med beskedne odds 1,45 for nedrykning forventer Betsafe ikke, at Viggo Jensens ankomst får nævneværdig effekt. Herefter følger Brøndby til odds 2,15, men i modsætning til tidligere lægger bookmakeren nu op til tæt løb med Esbjerg til odds 2,30 og Sønderjyske til odds 2,75.

 - Vi vil ikke afvise, at sejren over Silkeborg kan være et vendepunkt for Brøndby. Der er masser af kvalitet i truppen, og hvis først spillerne finder troen på tingene, så kan det gå stærkt. Samtidig kan en god slutning på efteråret måske også rydde hindringerne af vejen for tilførslen af de hårdt tiltrængte investorkroner. Det ville give sportschef Ole Bjur mulighed for at hente et par klassespillere i transfervinduet, hvilket ville kunne stabilisere defensiven. Men lyset kan hurtigt slukkes igen, hvis Brøndby taber til Esbjerg på søndag, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsafe.

Den kommende runde byder på hele to gysere i bunden af tabellen. Sønderjyske og Silkeborg tørner sammen lørdag i Viggo Jensens debut, mens Brøndby tager imod Esbjerg på søndag.

Rykker holdet ud af Superligaen 2012/2013?

Silkeborg 1.45
Brøndby 2.15
Esbjerg 2.30
Sønderjyske 2.75
FC Midtjylland 8.00