Den danske autografjæger Flemming Christensen var en skuffet mand fredag aften, efter de britiske X Factor-vindere Rak-Su ikke ønskede at skrive ham en autograf. Det fik Flemming Christensen til at rase mod bandet. Men efterfølgende har sagen taget en positiv drejning.

»Der tabte jeg alt for dem og X Factor UK. Manageren var en rigtig snob, og de endte med bare at gå forbi,« sagde Flemming Christensen blandt andet til BT.

Sætningen var rettet mod de britiske vindere af X Factor, Rak-Su, der ikke havde ønsket at give den danske autografjæger deres krusedulle. Også selvom Flemming Christensen på trods af en kræftsygdom havde ventet på gruppen i mere end ti timer.

Men efter aftenens semifinale i X Factor var overstået, og Rak-Su's optræden i samme program var ovre, mødtes Flemming Christensen med bandet, som havde bemærket den knap så gode pr, den manglende autograf havde resulteret i.

I et billede, som BT efterfølgende har fået tilsendt, kan man se Flemming Christensen sammen med gruppen.

Rak-Su sammen med Flemming Christensen.
Rak-Su sammen med Flemming Christensen. Foto: Privatfoto
Vis mere

Det var ellers en meget skuffet Flemming Christensen, som mange danske og udenlandske kendte tidligere har stiftet bekendtskab med, som BT fik i tale, da den umiddelbare afvisning tidligere på aftenen stod klar.

Han sagde blandt andet:

»Jeg har ventet i ti timer, selvom jeg har kræft. Så jeg er rigtig ærgerlig over, jeg ikke fik en autograf,« sagde Flemming Christensen, der havde gjort et billede i en autografbog klar til den britiske gruppe.

Men som billedet øverst antyder, så fik historien en lykkelig ende.

Den danske autografjæger Flemming Christensen i 2018.
Den danske autografjæger Flemming Christensen i 2018.
Vis mere

Fredag aftens semifinale betød samtidig, at finalefeltet i årets X Factor står klart, efter Sigmund højest overraskende måtte forlade det populære sangprogram.