17-årige Reem blev nummer to ved fredagens X Factor-finale, men nu skal det unge naturtalent lave musik med et af verdens største pladeselskaber.

X Factor-støvet havde nemlig knapt nået at lægge sig, før repræsentanter fra Sony Music tilbød Reem en pladekontrakt fredag.

»De kom op til mig og tilbød mig det ansigt til ansigt. Og jeg var meget chokeret, jeg var målløs,« siger Reem til BT.

»Så sagde de: Du kan sige med glæde, at du er officielt signet med Sony. Og jeg sagde bare slet ikke noget, jeg havde munden på vid gab og var helt oppe og køre,« forklarer Reem, som ellers havde fortalt, at hun overvejede at sætte musikken på pause fra en stund.

Detaljerne omkring hendes samarbejde med Sony er endnu ikke på plads, og faktisk er kontrakten slet ikke endeligt underskrevet.

»Vi har slet ikke haft møde om det endnu, så jeg ved faktisk ikke, hvad der skal ske, og hvad kontrakten skal indebære. Men jeg glæder mig bare til at se, hvad de har at byde på,« fortæller Reem, som dog stadig holder fast i, at hun vil gøre sin gymnasielle uddannelse færdig.

»Jeg vil rigtig gerne blive færdig med min gymnasielle uddannelse, og ingen har sagt, at man ikke kan gøre begge ting på samme tid,« siger Reem.

Hun regner med, at hendes kommende musik bliver en blanding af mange genrer.

»Jeg er en type pige, som elsker alt muligt musik, så jeg vil ikke bare lave en genre. Jeg vil gøre det så godt, jeg kan og lade mig inspirere af de genrer, jeg selv er vokset op med,« siger hun.

Familien har støttet Reem gennem hele X Factor-forløbet, og de var mindst lige så glade for nyheden som Reem selv, fortæller hun.

»De blev rigtig glade, og de ved, hvor meget det betyder for mig,« siger Reem.

I den kommende tid skal Reem rundt i landet og optræde sammen med flere af de andre X Factor deltagere.