Miranda Kerr kæmpede i lang tid med at få kontrol over sine negative tanker efter bruddet fra Orlando Bloom.

Los Angeles. Trods løfter om "til døden os skiller" endte ægteskabet mellem Miranda Kerr og Orlando Bloom lang tid før det.

Victoria's Secret-stjernen mødte "Pirates of the Caribbean"-skuespilleren i 2007, og efter tre års forhold forlovede parret sig og blev gift måneden efter ved et sommerbryllup i 2010.

Efter tre års ægteskab kølnede kærligheden dog af, og Hollywood-parret bekendtgjorde, at de skulle skilles i efteråret 2013.

Bruddet tog så hårdt på modellen, at det udfordrede hele hendes personlighed. Det fortæller hun nu i et åbenhjertigt interview med den canadiske udgave af modemagasinet Elle.

- Da Orlando og jeg blev separeret, havnede jeg faktisk i en virkelig dyb depression.

- Jeg har førhen aldrig forstået dybden af den følelse eller virkeligheden i den, fordi jeg af natur er en meget glad person, forklarer den australske superstjerne, der har sønnen Flynn på fem år med Bloom.

Den 33-årige undertøjsmodel kæmpede sig til sidst ud af mørket, men det krævede en ordentlig selvransagelse.

Det råd giver hun nu videre til andre, der sidder fastlåst i samme situation, som hun gjorde for tre år siden.

- Jeg lever efter den filosofi, at vi skal være ligesom piletræer - folk tror, at egetræer er det stærkeste i en storm, men det er faktisk piletræer, fordi de er meget, meget fleksible.

- Enhver tanke, du har, påvirker din virkelighed, og det er kun dig selv, der kan kontrollere sindet. Alle svarene ligger dybt inde i dig selv. Sid ned for dig selv, træk vejret dybt og kom i kontakt med dit indre, råder supermodellen.

I dag har både Miranda Kerr og Orlando Bloom fundet kærligheden på ny. Kerr er forlovet med den 26-årige milliardære Snapchat-stifter Evan Spiegel, mens Bloom danner par med sangerinden Katy Perry.

/ritzau/FOKUS