Velkommen til BT Sportens liveblog. Her har vi onsdagen igennem bragt nyt om vigtige og skæve historier fra sportens verden. Dine værter har været Daniel Remar og Laurits Bak Lyck.

Få overblikket her:

22.20 - DOPING: Russisk antidoping-agentur suspenderet af WADA

Siden en WADA-rapport for nylig påstod, at der har været udbredt snyd med blodprøver i det russiske antidoping-agentur RUSADA, har russerne været udsat for kæmpe pres. Flere har endda krævet, at russiske atleter udelukkes fra OL. Onsdag aften dansk tid har WADA, den internationale antidoping-myndighed, valgt at suspendere RUSADA, da de ikke overholder betingelserne opstillet af WADA. Det blev russerne faktisk allerede sidste uge, men siden da har de haft lejlighed til at svare på anklagerne og kritikpunkterne. Svarene har dog ikke tilfredsstillet WADAs bestyrelse, der suspenderer RUSADA med øjeblikkelig virkning.

Også de nationale antidoping-agenturer i Argentina, Ukraine, Bolivia, Andorra og Israel er onsdag blevet suspenderet af WADA.

22.04 - FODBOLD: »Som at sige 'tak for kampen' efter 12 omgange i bokseringen«

Det forargede flere, at de tilstedeværende pressefolk klappede Morten Olsen ud af rummet, da han havde annonceret, at han trådte tilbage som landstræner. Men klapsalven var helt okay, mener BTs fodboldredaktør og Berlingskes sportsredaktør.

Se BTs sportsmagasin 'Sport og Spin' hér:

21.32 - FODBOLD: »Han var her i går, og han er her i morgen.«

Åge Hareide er stadig træner i Malmö FF, siger klubbens anfører, der dog ikke er overrasket, hvis nordmanden overvejer det danske landshold.

LÆS MERE HER

20.13 - FODBOLD: Bendtners konkurrent chokeret, efter terroren kom tæt på

»Vi var på vej til stadion, da der kom en bevæbnet betjent ind i bussen, som fortalte os, at kampen var aflyst,« fortæller den hollandske Wolfsburg-angriber Bas Dost, der sammen med sine landsholdskolleger måtte acceptere, at tirsdagens venskabskamp mod Tyskland blev aflyst.

LÆS MERE HER

19.31 - FODBOLD: »Skuffende, at Michael Laudrup ikke tager den danske udfordring op«

BTs ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen så gerne Michael Laudrup som kommende dansk landstræner. Men en »noget defensiv og uambitiøs tilgang« holder angiveligt fodboldlegenden fra trænersædet i Parken.

LÆS BLOGGEN HER

18.59 - FODBOLD: Galatasaray fyrer træneren

Efter en skuffende sæsonstart og en umiddelbar placering som nummer tre i den tyrkiske Superlig har storklubben Galatasaray valgt at fyre træner Hamza Hamzaoglu. Det meddeler klubben på Twitter. Klubben ligger i øjeblikket nummer tre i Champions Leagues gruppe C efter Benfica og Atletico Madrid.

18.15 - BADMINTON: Axelsen ude af Hong Kong Open

Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen er allerede efter første runde færdig ved dette års Hong Kong Open, efter han i to sæt, 17-21 og 10-21, tabte til Kazumasa Sakai fra Japan. Axelsen var syvendeseedet og havde to gange tidligere slået japaneren, men danskeren levede ikke op til favoritværdigheden. Det kunne landsmanden Jan Ø. Jørgensen heller ikke tidligere på dagen, da han på trods af at være seedet som toer, tabte til kinesiske Wang Zhengming.

18.07 - FODBOLD: 'Gaxe' kender intet til matchfixing i FCV-kampe

»Det irriterer mig grænseløst, at vores navn skal nævnes i forbindelse med matchfixing, som rent ud sagt er noget lort,« siger FC Vestsjællands sportsdirektør Jakob 'Gaxe' Gregersen, efter tyske anklager om matchfixing er kommet frem.

LÆS MERE HER

16.40 - FODBOLD: Vilde billetpriser til El Clasico

Den spanske avis AS melder, at nogle fodboldfans er villige til at betale helt op til 2.700 euro eller godt 20.000 danske kroner for at komme ind til weekendens helt store fodboldbrag: El Clasico-derbyet mellem Real Madrid og FC Barcelona. En billet til den kommende dyst mellem de to klubber koster i gennemsnit næsten 5.000 kroner.

16.20 - FODBOLD: Tysk anklage: To Superliga-kampe blev matchfixet

En unavngiven FC Vestsjælland-spiller skulle have været en tysk matchfixer-gruppes medsammensvorne og hjulpet til at 'fixe' to Superliga-kampe. Det mener en tysk anklager.

LÆS MERE HER

16.11 - FODBOLD: Eriksen blandt EMs mest savnede

Det er ikke kun i Danmark, at vi ærgrer os over, at de danske landsholdsspillere ikke kommer på fransk græs næste sommer, når EM spilles. Engelske Sky Sports har sammensat et hold af de bedste spillere, hvis lande missede kvalifikation til EM, og her indgår Christian Eriksen. Danskeren har fået pladsen som 10'er lige bag Robin van Persie og Edin Dzeko. Startopstillingen tæller også spillere som hollænderne Arjen Robben og Memphis Depay, Manchester City-backen Aleksandar Kolarov, samt Chelsea-trioen Asmir Begovic, Branislav Ivanovic og Nemanja Matic

15.15 - FODBOLD: Engelsk kongekasse!

Der blev begået et mindre mesterværk i kampen mellem England og Frankrig i går. Her scorede Tottenhams Dele Alli en sand kongeklasse. Opgøret sluttede i øvrigt 2-0 til England.

14.53 - FODBOLD: Havde det svært med Olsen

Lasse Schøne var trods succesfulde perioder hos Ajax aldrig fast mand under Morten Olsen. Og nu fortæller han, at forholdet til landstræneren langt fra var rosenrødt.

»Jeg har haft et svært forhold til ham. På den ene side kan jeg blive stiktosset på ham. Sur og skuffet fordi jeg ikke har været med. At jeg synes, at det er unfair. På den anden måde lod ham mig debutere på landsholdet,« siger Lasse Schöne blandt andet til JP.dk.

LÆS HELE HISTORIEN HER

Foto: Claus Bech
Vis mere

14.10 - FODBOLD: Delaney ude mod Viborg

Thomas Delaney måtte udgå af tirsdagens landskamp mod Sverige med en knæskade. Nu er han blevet scannet, og den viser, at midtbanespillerens inderste ledbånd i venstre knæ er svært irriteret. FCK anslår, at han vil være ude op til tre uger. Derudover ventes Antonssons skade ikke at være alvorlig, mens Augustinsson er klar til kamp mod Viborg i weekenden. Læs mere her.

13.41 - FODBOLD: Malmø-stjerne ikke overrasket over Hareide-interesse

Den svenske angriber for Malmø FF, Markus Rosenberg, er ikke overrasket over, at DBU skulle være interesseret i at hente Åge Hareide ind som ny dansk landstræner. Rosenberg håber, at Hareide bliver, men mener, at Hareide især offensivt ville kunne hjælpe det danske landshold mod bedre tider. Det siger Rosenberg til avisen Sydsvenskan.

13.26 - FODBOLD: DBU taler med tre til fire kandidater

DBU oplyser på dagens pressemøde i Brøndby, at man pt. er i kontakt med tre til fire kandidater, som kan afløse Morten Olsen som dansk landstræner. Dermed bekræfter DBU altså ikke, at man er tæt på nordmanden Åge Hareide. Det skriver ellers både TV2 og Politiken. Læs mere her.

13.22 - FODBOLD: Afviser Blatter og Platini

Fodboldbosserne Sepp Blatter og Michel Platini har begge fået afvist deres appelsager i forhold til de 90 dages suspendering, som de blev idømt i oktober måned. Begge er mistænkt for at medvirke i en større sag om kurruption i FIFA. Læs mere her.

13.18 - MOTORSPORT: Apropos motorsport...

Tjek lige de her Toyota-mekanikere ud. Der er styr på det.

12.28 - FORMEL 1: Lotus og Renualt foran offentliggørelse

Lotus bliver formentlig officielt til Renault ved Abu Dharbis Grand Prix 27-29 november, der er sæsonfinalen i Formel 1. Der oplyser Renaults Formel 1-direktør til Motorsport.com. Det kan ud fra en spekulativ vinkel potentielt bringe nyt om Kevin Magnussens fremtid. Danskeren har ifølge BTs oplysninger talt med Renault og Lotus om muligheden for at blive reserve i teamet i 2016. Renault oplyser ikke, hvad man præcist forventer at fortælle.

11.42 - FODBOLD: Malmø FF har ikke hørt fra DBU

BT har haft fat i Åge Hareides nuværende klub, Malmø FF. Og her kender de intet til, at deres træner er tæt på landstrænerjobbet i Danmark. Læs mere her.

Foto: 10600 Andreas Hillergren/TT
Vis mere

11.40 - FODBOLD: Malmø-job større end Danmark?

Måske var han bare diplomatisk, Åge Hareide, da han i går sagde til avisen Sydsvenskan, at hans job i Malmø FF er større end at være træner i Danmark. Ja, bedøm det selv her.

11.34 - FODBOLD: Sådan er Hareide

Vil du vide mere om Åge Hareide, der måske bliver Danmarks næste landstræner? Så læs mere her.

11.15 - BADMINTON: Jan Ø. skuffer i Hong Kong

Danmarks bedste herrersingle i Badminton, Jan Ø. Jørgensen, måtte skuffende se sig selv slået ud allerede i sin første kamp ved Super Series-turneringen i Hong Kong. Således tabte Jan Ø. Jørgensen med cifrene 15-21 og 19-21 til Wang Zhengming, der er nummer otte på verdensranglisten. Til gengæld er doublerne med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen samt Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl videre i turneringen.

11.00 - FODBOLD: Landstræner-emne ikke på job i Malmø

Åge Hareide skal ifølge TV2 og Politiken være særdeles tæt på at skrive under som dansk landstræner. O Og idag er han ikke at finde til træningen i hans nuværende klub Malmø FF. Det skriver en svensk journalist på Twitter.

Men ifølge en anden svensk journalist, skal man ikke lægge for meget i det. Åge Hareide skal være til et arrangement i Göteborg.

10.23 - FODBOLD: FCK-svensker glæder sig til træning - Ta' dig en fridag...

FC Københavns Per Nilsson ser mere end almindeligt meget frem til træningen i den danske klub i morgen. Det gør han selvfølgelig, fordi Sverige i går slog Danmark ud af EM-kvalifikationen. God træning til ham.

10.04 - FODBOLD: DBU har ingen kommentarer til Hareide

Selvom både TV2 og Politiken fra flere kilder er sikre på, at nordmanden Åge Hareide bliver ny dansk landstræner, vil DBU ikke svare på spørgsmål om, hvorvidt det passer eller ej. Det meddeler DBUs direktør, Claus Bretton-Meyer, i en pressemeddelelse, hvor han ellers indkalder pressen til et møde senere i dag om gårdsdagens landskamp.

»Efter udmeldingen om, at Morten Olsen stopper som landstræner med det samme, er der en del spekulationer og spørgsmål til ansættelsen af ny landstræner. DBU er i gang med ansættelsesprocessen, og det er fortsat planen, at vedkommende kan blive præsenteret inden årets udgang. DBU’s direktør kan fortælle om processen, men ønsker ikke at kommentere på konkrete navne og spekulationer,« siger DBU-bossen. Læs mere her.

09.49 - FODBOLD: Tillykke, Peter!

Selvom det meste handler om afskeden med Morten Olsen og den mulige ansættelse af Åge Hareide, så skal vi ikke glemme at hylde en af landsholdets helt store legender. Peter Schmeichel fylder nemlig år i dag.

09.12 - HÅNDBOLD: Danskerklub truet af konkurs

Den store tyske håndboldklub HSV Hamburg er igen truet af konkurs. Og det kan få konsekvenser for de danske landsholdsspillere Hans Lindberg, Allan Damgaard og Casper U. Mortensen. Det vil ifølge tyske Bild blive afgjort inden for de seneste to uger, om klubben overlever eller ej. Ifølge avisen har flere spillere ikke fået deres løn i november måned, ligesom HSV angiveligt fortsat mangler at betale Allan Damgaards overgangssum på 25.000 euro til Team Tvis Holstebro. Læs mere her.

Foto: PATRIK STOLLARZ
Vis mere

08:57 - Rugby: Sorg over dødsfald: 'Han var større end Elvis'

Rugby-verdenen er i sorg, efter legenden Jonah Lomu fra New Zealand pludselig er død i en alder af 40 år. Den kendte komiker Guy Williams har på Twitter skrevet, at 'Jonah Lomu var større end Elvis i New Zealand'. Dødsårsagen er ukendt, men Lomu led af en sjælden nyresygdom og har tidligere fået en nyretransplantation. Læs mere her.

08.41 - FODBOLD: Flere medier tror på Hareide

Først var det TV2s Flemming Toft, der kom med nyheden om, at Åge Hareide erstatter Morten Olsen som dansk landstræner. Nu stemmer avisen Politiken i med samme oplysning. Historien bygger angiveligt på kilder tæt på processen.

BT har tidligere erfaret, at Åge Hareide var i spil. Men for en måneds tid siden afviste Hareide over for BT, at han var i spil.

»Jeg er selvfølgelig smigret over interessen, men jeg har ikke været i kontakt med det danske fodboldforbund,« sagde han dengang. Læs mere her.

08.21 - FODBOLD: Hareides danske fortid

Åge Hareide har, som mange måske ved en fortid som træner i Danmark. Her var han i perioden fra år 2000-2002 træner hos Brøndby. Her stoppede han før tid på grund af svigtende resultater. Men Brøndby vandt dog alligevel mesterskabet i samme sæson med legenden Tom Køhlert som midlertidig cheftræner. Åge Hareide har også været træner i klubber som Rosenborg, Helsingborg, Molde samt været landtræner i Norge.

Foto: 10040 Anders Wiklund/TT
Vis mere

08.12 - FODBOLD: Er han Danmarks nye landstræner?

TV2s tidligere fodboldkommentator Flemming Toft mener at vide, at Morten Olsens afløser som landstræner bliver nordmanden Åge Hareide. Han er pt. træner hos Malmø FF.