Disney+ er nu blevet udvidet med en enorm mængde indhold - til især det voksne publikum - og du kan spare mange penge, hvis du køber et årsabonnement.

Danmarks hurtigst voksende streamingtjeneste, Disney+, er nu blevet endnu større, og har udvidet med et overflødighedshorn af indhold til voksne. Hele 531 film og serier er bliver tilgængelige med den store portefølje fra Star.

I forvejen indeholder Disney+ alt indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Disney+ fastholder samtidig en fast pris for alt indholdet, og i modsætning til andre streamingtjenester, får du altså det hele med, når du har et Disney+ abonnement.

Disney+ har formådet at udvide indholdsporteføljen til at dække en bredere målgruppe, samtidig med at de har et kæmpe bagkatalog af indhold, som kun findes på Disney+.

Få Disney+ til 79 kr. om måneden eller 790 kr. for et helt år, så falder din månedspris til 65 kr.!

Indholdet i Star kommer blandt andet fra Disney-ejede giganter som 20th Century Studios, Searchlight Pictures og FX, og tæller blandt andet serier som »How I met your mother«, »Homeland«, »Modern family«, »Desperate Housewives«, »Scandal«, »Pose«, »Mayans M.C.« og film som »Kingsman«, »Titanic«, »Die Hard«, »Deadpool«, »Braveheart«, »Little Miss Sunshine«, »The Martian«, »Grand Budapest Hotel«, »Pretty Woman« og »Pearl Harbor«.

Disney+ har med deres udvidelse hævet prisen en smule fra den meget lave pris på 59 kr. om måneden til nu 79 kr. om måneden, der er på niveau med andre streamingtjenester, men stadigvæk i et meget overskueligt prisleje.

Få Disney+ til 79 kr. om måneden eller 790 kr. for et helt år, så falder din månedspris til 65 kr.!

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.