Manchester City, Manchester United, Tottenham.

Og så lige en tysk klub, der gav aftenen en ny dimension - nemlig Stuttgart.

De klubber var ifølge Discovery blandt andre på plads, da Brøndby IF onsdag slog FC Nordsjælland med 1-0 på mål af japanske Yuito Suzuki.

Og netop Stuttgart og Suzuki er efterhånden en velkendt cocktail, for den tyske Bundesliga-klub er ifølge Kicker vældigt interesseret i japaneren, der har taget vestegnen med storm i dette forår.

Derfor blev Brøndby-træner Jesper Sørensen efter kampen foreholdt japanerens bejlere.

»Jeg kan også godt lide at kigge på ham,« sagde Sørensen først med et smil, inden han afviste, at han skulle være bekymret for udsigterne til, at Suzuki kan være fortid på vestegnen allerede til sommer.

»Jeg er ikke bekymret for så meget, som I går tror, at jeg bekymrer mig over. Men de ting, jeg bekymrer mig over, det er ikke over, hvad andre klubber gør. Det er, hvordan vi vinder på mandag.«

Cheftræner Jesper Sørensen før 3F Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland på Brøndby Stadion i Brøndby, onsdag den 15. maj 2024.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Cheftræner Jesper Sørensen før 3F Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland på Brøndby Stadion i Brøndby, onsdag den 15. maj 2024.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Og han er helt på linje med de klubber, der skulle være interesseret i japaneren, som er blevet en hjørnesten på Brøndby-holdet.

»Jeg synes selv, at han er god, det giver sig selv. Så det forstår jeg naturligvis godt. Men det er jo en spiller, som, alle kan se, har noget ekstra, men vi er også glade for ham i Brøndby.« 

22-årige Yuito Suzuki har lavet fire kasser og fem oplæg i de otte kampe i mesterskabsspillet.

Det fjerde kom altså i den medrivende kamp mod FC Nordsjælland, hvor Brøndby holdt sig i live i guldkampen - læs B.T.s dom over opgøret her.