Den australske kunstskøjteløber Brendan Kerry er blevet bandlyst for livstid efter anklager om sex med en mindreårig. 

Kerry, der har deltaget ved tre vinter-OL, er blevet udelukket fra alle konkurrencer i USA, skriver flere australske medier heriblandt ABC. 

Australieren var træner i USA i 2016/17-sæsonen, og det er her, at han skulle have begået sine handlinger. 

Det er U.S Center for SafesSport, der står bag kendelsen, som det australske forbund oplyser, man har kendt til i noget tid. 

Her fremgår det, at Kerry er blevet udelukket for livstid på grund af en seksuel forseelse med en mindreårig, og at han har ti dage til at appellere i, inden kendelsen står ved magt. 

Det amerikanske medie ESPN beskriver, at det drejer sig om samleje ved flere lejligheder med en 16-17-årig kunstskøjteløber, som Kerry, der på daværende tidspunkt var 21 eller 22 år gammel, også gav alkohol. 

I USA er man oftest mindreårig, når man er under 18. 

En anden kunstskøjteløber har også anklaget Kerry, siden har Gracie Gold stået frem og fortalt, at Kerry skulle have kysset hende uønsket, men den sag er blevet henlagt grundet manglende beviser, skriver mediet. 

Kerry har dog ingen intentioner om at modtage sin straf. 

'Efter jeg intet har hørt fra U.S. Center for SafeSport i næsten tre år... fik jeg deres beslutning under nogen advarsel overhovedet, som straffer mig for handlinger, jeg ikke har begået,' lyder det i en skriftlig kommentar, som Reuters har modtaget.