Skift mobilselskab og få første måned til 0 kroner og få supergavekort på 500 kroner

Det kan være en uoverskuelig jungle at finde det rigtige mobilabonnement, men lige nu får du et rigtig godt tilbud hos eesy mobil. Som B.T.-bruger får du et supergavekort på 500 kroner, når du flytter dit nummer til eesy. Oveni hatten får du halv pris de første tre måneder.

Brug rabatkoden BT500 når du opretter dit mobilabonnement her*

Du kan frit vælge imellem de billige eesy-abonnementer:

  • Fri tale – 30 GB data – 109 kroner. – 54 kroner de første tre måneder
  • Fri tale – 80 GB data – 129 kroner. – 64 kroner de første tre måneder
  • Fri tale – Fri data – 199 kroner – 99 kroner de første tre måneder

Med et mobilabonnement hos eesy får du fri tale og masser af data på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET. Der er gratis oprettelse, ingen binding og ingen gebyrer.

Skift til eesy nu og få et supergavekort: Brug rabatkoden: BT500*

* Tilbuddet med supergavekort gælder alle nye kunder, der flytter deres mobilnummer til eesy senest den 23 oktober 2022 eller så længe lager haves. Husk at bruge rabatkoden ved bestilling. Gælder ikke nyoprettelser. Maks 1. gavekort pr. husstand om året. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller særtilbud. Gavekortet sendes på mail efter udløb af fortrydelsesretten og nummeret er flyttet til eesy.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også