Københavns Politi undersøger, om to anmeldelser om knivstikkeri natten til søndag, kan have en sammenhæng.
Københavns Politi undersøger, om to anmeldelser om knivstikkeri natten til søndag, kan have en sammenhæng. Foto: Annelene Petersen

Natten til søndag har der været to knivstikkerier på Amager. Til en fest på Tingvej opstår der uro, hvor nogle bliver udvist fra festen. Da en er på vej ud, mærker han, at han får et stik i den ene balde, oplyser Københavns Politi.

- Han får et stik i den ende balde, hvorefter der er tre unge mænd af anden etnisk herkomst, som løber fra stedet og kører væk i en sort bil, oplyser central efterforskningsleder John Dyhrberg.

Politiet har signalement af den ene af de mænd, der forsvinder fra stedet. Det er en mand, iført en gul t-shirt, sorte Timberland-støvler og »baggy jeans«.

Kort efter får Københavns Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på en parkeringsplads på Brydes Alle ikke langt fra festen på Tingvej.

- Den forurettede er kommet forbi P-pladsen, hvor fire personer af anden etnisk herkomst råber efter ham. der bliver lidt skubberi, hvor to personer stikker ham. Han får et stik i hvert lår og løber til sin bopæl, der ligger 400 meter derfra, siger John Dyrhberg.

Han beskriver den ene de mænd, der stikker med kniven, som en mand, af mellemøstlig udseende, 18 år, brune øjne, en sort prik under højre øje, sort dunjakke uden pelskrave og med maskering over munden. De øvrige beskriver ham som: En mand, mellemøstlig udseende, 18-20 år, 175 centimeter høj, almindelig af bygning, et lille overskæg, grå hættetrøje, sorte bukser og hvide sko. En mand af mellemøstlig udseende, buttet, fuldskæg, iført en frakke med pelskrav i hudfarve eller beige. En mellemøstlig mand, 17 år, 165-170 centimeter høj, iført sort jakke.

Københavns Politi undersøger, om der er sammenfald mellem de to sager, men kan derudover ikke oplyse mere.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.