Lyt til artiklen

Man kan i værste fald blive idømt en fængselsstraf, hvis man bliver taget i at transportere nogle af de mange flygtninge der i disse dage befinder sig i Danmark. Det er Joey Moe godt gammeldags træt af.

Den danske popmusiker Joey Moe har travlt med optagelserne til 'Voice Junior', men også med sin nye søn. Men på trods af det har den 30-årige musiker alligevel fulgt lidt med i hele flygtningekrisen:

»Jeg må ærligt indrømme, at jeg har tænkt. Hvorfor kan vi ikke bare tage en bil og køre dem derhen, hvor de vil? Så kan man give dem en juice og en overnatning, men det er jo ulovligt. Det er alligevel sygt nok, at man ikke må køre flygtningene. Hvis det bare havde været en bøde, man fik som straf, så havde jeg gjort det, men en decideret fængselsstraf? Det er jo fucking hul i hovedet. De her mennesker har brug for vores hjælp,« siger han til BT.

Det ville i givet fald ikke være første gang, at Joey Moe hjælper til, når det drejer sig om at redde menneskeliv. I juli da den lille dreng Storm forsvandt fra sit hjem i Nordsjælland tog han selv turen op for at hjælpe til med efterforskningen.

Selv om rigtigt mange danskere giver en hånd med, så er der alligevel nogle, som får en bredside af musikeren.

»Jeg har i hvert fald overvejet, at jeg i den grad ikke håber, at Danmark nogensinde kommer i krig med den her opførsel,« slutter han.