Lyt til artiklen

Silkeborg-Voel har sat en deadline til slutningen af næste uge, hvor der skal ligge en redningsplan klar.

I sidste uge blev administrerende direktør i Silkeborg-Voel Carlo de Silva fyret, og klubben meddelte, at den mangler fem millioner kroner for at overleve.

Kampen for overlevelse i håndboldklubben, der spiller i kvindernes liga, fortsætter, og bestyrelsen har nu besluttet sig for en tidsmæssig bagkant.

- Vi arbejder videre på at få redningsplanen på plads. Vi har sat en deadline til sidst i næste uge, siger bestyrelsesformand i Silkeborg-Voel Mogens Steffensen om den nuværende situation.

Fredag i næste uge er dermed afgørende for Silkeborg-Voel. Her skal der ligge en økonomisk redningsplan, som skal sikre klubbens overlevelse.

- Grunden, til at vi har sat en deadline i næste uge, er, at vi også på et tidspunkt skal kigge fremad.

- Vi har lavet nogle aftaler, hvor vi skriver, at 14. oktober har vi en plan. Har vi ikke en plan, så river vi papiret i stykker, siger Mogens Steffensen.

Bestyrelsesformanden er fortrøstningsfuld på håndboldklubbens vegne.

- Vi oplever stor opbakning fra de mennesker, vi har spurgt. Der også nogle virksomheder, der er med, som ikke har været med før hos os, men som synes, at det her er vigtigt.

- Så vi føler, at der er en fin opbakning, men vi er ikke i mål, før vi er i mål, siger Mogens Steffensen.

Cheftræner Jakob Andreasen spiller en nøglerolle. Han har overtaget opgaven som administrerende direktør, samtidig med at han træner ligaholdet.

- Jakob er afgørende. Det er ham, der er vores frontfigur og sikrer, at vi bliver set, hørt og taget alvorligt de steder, hvor vi dukker op. Han har hjerteblod og er vores kulturbærer, siger Mogens Steffensen.

Imens klubben på ledelsesgangene kæmper for overlevelse, skal spillerne også præstere på banen.

Her er det blevet til tre sejre i de første seks kampe, og næste opgør for kvinderne er mandag, hvor de hjemme tager imod Ajax København.

/ritzau/