Kevin Magnussen var begyndt at overveje alternativer til Formel 1, mens han var reserve i et år hos McLaren inden skiftet til Renault i år.

De tyske standardvogne i DTM samt amerikanske Indy Car var nogle af de overvejelser, som Kevin Magnussen gjorde sig, mens han var reserve for Fernando Alonso og Jenson Button hos McLaren sidste år. Det afslører den 23-årige dansker i et interview med den officielle Formel 1-side.

mcla

»Selvfølgelig var Formel 1 nummer et på min liste, og jeg holdt alle døre åbne. Men jeg kiggede også på andet. Bl.a. kiggede jeg på DTM og Indy Car. Faktisk var jeg meget tæt på DTM. Som alternativ fandt jeg det meget fristende. Jeg har altid været småforelsket i DTM,« siger Kevin Magnussen.

»Men jeg er også meget glad for, at der ikke var noget af det, der skete. Jeg er glad for, at jeg ikke skrev under på en kontrakt, der ikke var mit førstevalg. Og jeg er glad for, at jeg havde tålmodighed nok til at vente på, at noget bedre dukkede op. Nu er jeg præcis, hvor jeg gerne vil være,« siger Kevin Magnussen med et smil.

kev1

Han fortæller også, at han glæder sig meget til, at sæsonen kommer i gang.

»Da jeg skulle køre første gang i Renault-bilen, var jeg så spændt, at jeg næsten ikke kunne sove natten inden, jeg hoppede i bilen. Og nu, hvor vi taler sammen, har jeg kørt 264 omgange i de sidste to dage, og jeg er stadig helt vild af entusiasme. Lidt udmattet, ja, men også fuld af adrenalin,« siger Kevin Magnussen.

maggiesnaggie

Formel 1-siden minder til sidst Kevin Magnussen om hans debut i McLaren-bilen i 2014, hvor han blev nummer to i australske Melbourne og spørger, om han kan gentage den bedrift.

»Ha, i Melbourne kan alt lade sig gøre. Og selvom vi ikke regner med at komme på podiet, så må man være forberedt på det. Og jer er forberedt,« siger Kevin Magnussen, der også understreger, at Renault planlægger langsigtet, og at man derfor ikke nødvendigvis skal se de helt store resultater i de første par år.

Magnussen

Formel 1-sæsonen begynder i Melbourne 20. marts.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.