Nicolás Otamendi blev matchvinder, da han scorede til slutresultatet 2-1 for City mod Manchester United.

Manchester City fortsatte den ubesejrede stime i Premier League, da holdet slog Manchester United 2-1 på udebane.

Dermed er City nu hele 11 point foran netop Manchester United i toppen af Premier League.

Forud for opgøret havde United på andenpladsen otte point op til City, så en sejr var af afgørende betydning, hvis Jose Mourinhos tropper ville holde liv i drømmen om guld.

Men det er ikke et tilfælde, at Manchester City er ubesejret i den indeværende sæson.

Udeholdet dominerede i store dele af første halvleg, hvor holdet blev registreret for en boldbesiddelse på 75 procent.

Et kvarters tid inde i halvlegen fik udeholdet en god mulighed for at bringe sig foran.

Brasilianske Gabriel Jesus modtog en stikning over en halv banelængde, men han afsluttede svagt på David De Gea, der nemt kunne gribe bolden.

FC Barcelona vandt 6-1 over Eibar i 5. spillerunde af La Liga.

Men med få minutter tilbage inden pausen bragte David Silva Manchester City foran på et hjørnespark efter flere kiks i United-opdækningen.

United-angriber Romelu Lukaku fik ikke clearet bolden, men headede i stedet bolden mod eget mål, og da Jesse Lingard i forvirringen helt slap sin markering på Silva, kunne spanieren hamre bolden i kassen fra tæt hold.

Men hjemmeholdet kom hurtigt igen, da City få minutter senere viste, at holdets forsvar også kan lave fejl.

Der kom et indlæg fra fløjen, og da Nicolás Otamendi først ikke fik ram på bolden med hovedet, og Fabian Delph også lod bolden sejle forbi sin fod, så dukkede Marcus Rashford op ved bageste stolpe og udlignede til 1-1.

I studiet diskuterer eksperterne det røde kort og konsekvensen det får for Manchester United.

Otamendi fik dog gjort skaden god igen ti minutter inde i anden halvleg.

Bolden blev sendt ind i Uniteds felt efter et frispark 30-40 meter oppe ad banen, og igen fik Romelu Lukaku vist, hvorfor han er angriber og ikke forsvarsspiller.

Belgieren ville cleare bolden, men fik sparket bolden ind i ryggen på Chris Smalling, så den endte hos Otamendi, der fra tæt hold nemt kunne sparke bolden ind bag en chanceløs De Gea.

Det skulle vise sig ikke at være Lukakus dag. Med fem minutters tid tilbage af kampen kom der et indlæg langs jorden i Citys lille felt, men belgierens afslutning ramte City-målmand Ederson i hovedet.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed vandt City 2-1, og klubben er fortsat ubesejret i Premier League i denne sæson.