Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En af de helt store transfersager i år er afsluttet. I hvert fald for nu.

Lørdag afslørede den franske superstjerne Kylian Mbappé, at han forlænger med sin klub Paris Saint-Germain. Dette skete efter en længere alvorlig flirt med spanske Real Madrid, som han altså dermed ikke skifter til.

Det move fra Mbappé har ikke kun vakt forundring i det spanske, men også skabt direkte vrede mod franskmanden. En af dem, som er rasende, er den spanske vært på kanalen El Chiringuito José Felix Diaz. Han kalder blandt andet Mbappe for »en kujon«. Det skriver Dailymail.

»Du bliver en glimrende spiller, men aldrig en god mand.«

Kylian Mbappé har forlænget til 2025.
Kylian Mbappé har forlænget til 2025. Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

»Hvorfor? Fordi du har vildledt millioner af mennesker, ikke kun Florentino Pérez (præsident i Real Madrid, red.). For bare to uger siden, og endda for kun ti dage siden, sagde du stadig ja,« siger han i programmet.

Yderligere påstår José Felix Diaz, at Mbappé fortalte Real Madrid om sin beslutning om at forlænge via en besked og ikke over et opkald.

Ifølge tv-værten viser det, hvem den sande Mbappé er. Altså »en mand, som ikke holder sit ord«.

Det er dog ikke kun tv-værten José Felix Diaz, som er utilfreds med, at Mbappé bliver i Paris. Det er præsidenten for La Liga, Javier Tebas, også.

La Liga har indgivet en klage mod kontraktforlængelsen. Det skyldes den kolossale økonomi i aftalen, som ifølge The Athletic med stor sandsynlighed gør Mbappé til den bedst betalte fodboldspiller i verden.