Lyt til artiklen

Dekadence og Dubai er to ting, der gerne går hånd i hånd – i særdeleshed for fodboldsuperstjerner.

Glimmerstorbyen i den arabiske ørken tiltrækker de rige og nyrige, således også fodboldstjerner i alle afskygninger, som gerne lægger vejen forbi, når millionhyren skal omdannes til luksusferie.

Sergio Ramos er ingen undtagelse. Den spanske superstjerne med en glorværdig fortid i Real Madrid har tilbragt noget af sin ferie med konen, Pilar Rubio, og deres børn i Dubai, hvor de har mæsket sig i luksus.

Og det i en grad, så det har forarget mange spaniere, som væmmes over billederne af Paris Saint-Germain-multimillionæren, der sammen med fruen sætter tænderne i en saftig og særdeles bekostelig guldbelagt bøf.

Sergio Ramos har lagt billeder op på sin Instagram, hvor man kan se den 36-årige spanier posere med sin frue og den kontroversielle – og lad os nu være ærlige: lidt latterlige – bøf, som er svøbt i 24-karat guld og har en værdi af 900 euro.

Det svarer til 6.694 danske kroner, som går til den berømte kendiskok Salt Baes restaurant i Dubai, som har været besøgt af at hav af andre superstjerner, som elsker at dele billeder på de sociale medier fra luksusrestauranten.

»Halvdelen af landet arbejder 50 timer om ugen for at tjene den sum« og »det er en total mangel på empati og forbindelse til virkeligheden,« lyder kritikken mod Ramos blandt andet, ifølge avisen El Mundo.

Hverken Sergio Ramos eller Pilar Rubio, som har været sammen siden 2012 og har fire sønner, har reageret på kritikken, som har været rejst i Spanien.