I 65 Premier League-kampe på hjemmebanen Stamford Bridge havde Jose Mourinho ikke tabt som manager for Chelsea. Lørdag eftermiddag manglede West Bromwich imidlertid bare sølle 20 sekunder i at lave om på den statistik.

Gæste-holdet førte 2-1 langt inde i overtiden, men bare 20 sekunder før slut fik Chelsea et straffespark, som Eden Hazard iskoldt udnyttede til slutcifrene 2-2.

Det gik ellers helt som planlagt for Mourinhos tropper, da Samuel Eto'o op til pausen bragte Chelsea på 1-0. Men på syv gyldne minutter midt i anden halvleg vendte West Bromwich tingene på hovedet.

Først udlignede Shane Long efter hjørnespark, da han fulgte op på en afslutning fra Gareth McAuley, som Petr Cech ikke kunne holde. Og kort efter var den gal igen med Chelsea-målmanden, der så noget sløj ud, da han lod et ellers tamt skud fra Stephane Sessegnon gå i mål.

I kampens sidste del pressede Chelsea hårdt på for udligningen, men West Bromwich holdt stand længe, og det lignede et overraskende nederlag til Chelsea.

Men efter 93 minutter og 40 sekunder af de 94 minutter, dommeren tillod kampen at vare, gik det galt for gæsterne. Og til næste Premier League-opgør på Stamford Bridge kan manager Jose Mourinho nu sige, at han i 66 ligakampe i træk ikke har tabt.