Khalid Boulahrouz har kontraktudløb til sommer. 
Khalid Boulahrouz har kontraktudløb til sommer.  Foto: Katrine Emilie Andersen
Brøndby har fået syv point i forårets tre første kampe, og alle har været uden forsvarsprofilen Khalid Boulahrouz.

Derfor overvejer begge parter også kraftigt fremtidsudsigterne for at fortsætte samarbejdet.

Ifølge bt.dks oplysninger arbejder Brøndby med flere alternativer i stedet for Boulahrouz i næste sæson, og ’Kannibalen’ har også bedt sin agent om at afsøge muligheder i hjemlandet og Bundesligaen.

Boulahrouz har kun spillet syv kampe i Brøndby-trøjen og har døjet med flere skader.

Derfor venter Brøndby med at tage den første kontraktsnak med den stærke stopper.

- Det giver ikke mening at snakke forlængelse, så længe han er skadet. Vi har en fin dialog med Khalid, og det er ikke sådan, at han står og kræver et udspil om en uge eller omvendt. Men så længe han ikke spiller, er der ikke rigtig nogen fornuft i at tage snakken, siger Brøndbys sportsdirektør Per Rud til bt.dk.

I Brøndby er man glade for, at man trods alt valgte kun at lave en ét-årig kontrakt med Boulahrouz.

- Jeg er da enormt glad for de beslutninger, vi har truffet. I de situationer hvor vi har været i tvivl, har vi lavet lejeaftaler eller korte aftaler. Lige nu er vi rigtig glade for, at vi bare valgte en kort aftale med Khalid. Han har haft stor værdi for os, men det er klart, at det ikke holder i længden, hvis han ikke spiller, forklarer Per Rud.

Han erkender også, at han arbejder med alternativer, hvis det ikke ender med en kontraktforlængelse, selv om ingen døre er smækket i.

- Det ville være blåøjet af mig, hvis vi ikke havde flere muligheder. Men først og fremmest glædede det jo mig rigtig meget at se, at vi slog FC Nordsjælland med fire i forsvaret af egen avl, sagde Per Rud.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.