Så gælder det! Stor EM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Schweiz.

Danmark kæmper for at komme til EM i 2020, og skal det mål indfries, er det en god idé at slå Schweiz lørdag aften. Eller i hvert fald som minimum ikke at tabe kampen. Kampens dna gør ifølge Nicolai Baldorf, den ene af to spileksperter i B.T.s podcast Bettingklubben, at vi får en rolig indledning på opgøret.

Og derfor anbefaler han i den ugentlige podcast et spil på, at det står uafgjort ved pausen til odds 2,00. Det satser han 200 kroner på. »Danmark står i en situation, hvor man ikke behøver åbne op i 1. halvleg. Det samme er tilfældet for Schweiz, der har en kamp i baghånden i forhold til Danmark,« siger Nicolai Baldorf.

De to bedste mandskaber i gruppen kvalificerer sig til EM. Irland topper før weekendens kampe gruppen med 11 point i fem kampe. Danmark har ni point på andenpladsen efter fem kampe, og Schweiz ånder danskerne i nakken med otte point efter kun fire kampe.

Danmarks Christian Eriksen, Henrik Dalsgaard og Thomas Delaney efter EM kvalifikationskampen mellem Georgien-Danmark på Boris Paichadze Dinamo Arena i Tiblisi, søndag den 8 sept september 2019. Danmark formåede ikke at skabe nok chancer i søndagens 0-0-kamp ude mod Georgien, mener Jon Dahl Tomasson. Christian Eriksen havde også håbet på mere. Det skriver Ritzau, mandag den 9. september 2019.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Danmarks Christian Eriksen, Henrik Dalsgaard og Thomas Delaney efter EM kvalifikationskampen mellem Georgien-Danmark på Boris Paichadze Dinamo Arena i Tiblisi, søndag den 8 sept september 2019. Danmark formåede ikke at skabe nok chancer i søndagens 0-0-kamp ude mod Georgien, mener Jon Dahl Tomasson. Christian Eriksen havde også håbet på mere. Det skriver Ritzau, mandag den 9. september 2019.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Der står altså meget på spil i Parken lørdag aften, hvor Åge Hareide er tilbage på den danske trænerbænk efter sine knæproblemer, der holdt ham i sygesengen til danskernes seneste to kvalifikationskampe – 6-0-sejren i Gibraltar og 0-0-kampen i Georgien.

Hareides tilbagekomst skal naturligvis være et plus for Danmark, mener Nicolai Baldorf, der ikke har været imponeret over det, som han har set fra de rød-hvide.

»Jeg ved godt, at Danmark lavede seks mål mod Gibraltar, men vi fik målene nemt, og det var ikke sådan, at jeg tænkte 'wow, vi er der nu'. Og så spillede vi en 0-0-kamp i Georgien, hvor Danmark spillede for at undgå at tabe. Det irriterede mig grænseløst! Der var nogle spillere, der ikke leverede på dagen,« siger Baldorf.

Baldorfs irritation munder ud i, at han – hvis han skulle have anbefalet et spil på hele kampen i stedet for kun 1. halvleg – ville have anbefalet, at Schweiz ikke taber kampen. Det kan du høre mere om i Bettingklubben, som kan downloades i podcast-appen eller høres direkte herunder.