KØB PLUS!

Jorden gik IKKE under 12:11 - hvad med 22:12?

Det ser nu ud til at vi alle sammen klarede frisag kl 12:11 - mne hvad så med 22:12?

Der var mange meldinger om, at Jorden gik under kl. 12:11 i dag. Det var lige der, hvor vintersolhverv indtraf, og dagene igen begyndte at blive længere.

Det skete dog ikke. Men vi kan alle sammen nå at dø endnu.

Der er mange andre teorier om hvornår kloden går under i dag. Der synes for eksempel at herske en udpræget tro på, at Jorden går under kl. 11.11. Uanset hvor man bor i verden.

Således vil den altødelæggende apokalypse skylle ind over os fuldstændig synkront med alverdens tidszoner.  Det er dog ikke sket andre steder, så det er måske mindre troværdigt nu.

 Nu bliver du bange: Her er 10 veje til RIGTIG dommedag

I Australien har nyhedssitet News.com.au klippet og klistret i adskillige profetier og fundet ud af, at Jorden går under kl. 22:12 i aften. De bringer en dag en nedtællingsservice på sitet.

Vores egen licensfinansierede DR2 har programsat undergangen til 22:18 i aften.

Der er rigeligt med forslag til tidspunkter derude.
 

Hele dommedagsprofetien stammer, hovedsagligt i al fald, fra en opfattelse af at Maya-indianerne forudså dommedag i 2012. Nærmere bestemt i dag. Til gengæld glemte de at skrive hvornår på dagen, at det skulle foregå. Så må man jo gætte sig frem.

Desuden siger de lærde, at Mayaerne slet ikke har beskrevet dommedag, som det bliver fremlagt. Måske bliver det således alligevel jul i år.