Der mangler tyngde og forstærkning på den centrale midtbane hos Tottenham, og løsningen på det problem kan vise sig at være dansk.

Med den tidligere Sevilla-træner, Juande Ramos ved roret, er klubben ifølge B.T.s kilder i England og Spanien, interesseret i at lokke Christian Poulsen fra Andalusien til London.

Christian Poulsen har en frikøbsklausul på 10 mio. euro (ca. 75 mio. kr.) – og dermed indenfor den økonomiske rækkevidde hos det engelske mandskab, der med en 12. plads i ligaen har skuffet.

Derfor er det Christian Poulsen selv, der skal overbevises om et skifte til engelsk fodbold, og det skridt findes ikke umiddelbart i danskerens fremtidsscenarier.

- Jeg har ikke selv hørt noget konkret, men jeg vil også sige, at et klubskifte ikke ligger lige for. Jeg har nu to små børn at tage hensyn til, og jeg har det rigtigt godt i Sevilla, så jeg er umiddelbart ikke interesseret i at rejse nogen steder, siger Christian Poulsen til B.T.

Det afskrækker dog ikke Juande Ramos, der ifølge B.T.s oplysninger har bedt sin agent om at kontakte Christian Poulsen rådgiver Jørn Bonnesen for at få en uformel snak om fremtiden.