Hvis du er vaskeægte musikelsker, bør du forkæle dig selv med hovedtelefoner fra Bowers & Wilkins.

Der findes et hav af billige hovedtelefoner, og de kan være gode nok til lyden fra en kort video eller lignende. Men musikken kommer ikke til sin ret. De er ganske enkelt ikke i stand til at gengive alle de detaljer, som musikeren ellers har brugt et utal af timer i studiet på at skabe. Ægte musikelskere bør derfor anskaffe sig et par hovedtelefoner i god kvalitet, og her er Bowers & Wilkins et godt bud.

Bowers & Wilkins PX7 S2E
Med den nye generation af Bowers & Wilkins PX7 S2E får du ikke bare et lækkert og robust design, men også en lydoplevelse, der er i en klasse for sig. Den fremragende lydkvalitet, kombineret med effektiv støjreduktion (ANC), giver dig mulighed for at fordybe dig fuldstændigt i din musik eller podcast, uanset hvor du befinder dig. De seks indbyggede mikrofoner sikrer dig også krystalklar opkaldskvalitet, selv i støjende omgivelser, så du altid kan være produktiv, uanset hvad dagen bringer.

Med Bowers & Wilkins Music-appen kan du desuden tilpasse lyden præcis efter dine ønsker. Uanset om du foretrækker en dyb bas til dine yndlingssange eller en mere balanceret lyd til podcast-lytning, kan du nemt finjustere indstillingerne og skabe den perfekte lydoplevelse

Læs mere og køb Bowers & Wilkins PX7 S2E hos HiFi Klubben nu
30 dages fuld returret – tre års medlemsgaranti

Bowers & Wilkins PX8
Bowers & Wilkins PX8 er en opgradering i topklasse fra PX7-modellen. Med 40 mm vinklede drivere, der er udstyret med carbon-forstærket membran, leverer PX8 en endnu mere imponerende lydoplevelse med dybere bas, klarere diskant og en mere detaljeret gengivelse af musikken.

Udover den exceptionelle lydkvalitet har PX8 også en eksklusiv finish i aluminium og ægte læder, der både tilføjer en luksuriøs følelse og sikrer en robust konstruktion, der kan holde til daglig brug og transport.

Med avanceret aktiv støjreduktion (ANC) kan du fordybe dig fuldstændigt i din musik uden forstyrrelser fra omgivelserne. Uanset om du er på en travl togstation eller midt i en larmende kontorbygning, giver PX8 dig mulighed for at skabe din egen personlige lydoase.

Den indbyggede sensor registrerer automatisk, når du tager hovedtelefonerne af, og pauser automatisk musikken, så du kan have en samtale eller lytte til dine omgivelser uden at skulle tage hovedtelefonerne af. Når du sætter dem tilbage på, genoptages musikken sømløst, så du kan fortsætte din lytteoplevelse uden afbrydelser.

Med Bowers & Wilkins' dedikation til at kombinere innovativ teknologi med førsteklasses design sætter PX8 en ny standard for trådløse hovedtelefoner og er det ideelle valg for lydentusiaster, der kræver det bedste inden for lyd og komfort.

Læs mere og køb Bowers & Wilkins PX8 hos HiFi Klubben nu
30 dages fuld returret – tre års medlemsgaranti

Hvorfor Bowers & Wilkins?
Når du vælger Bowers & Wilkins, vælger du mere end blot et produkt; du vælger resultatet af mange års arbejde på at opnå lydperfektion. Hvert element er designet, udviklet og fremstillet for at sikre den højeste ydeevne og kvalitet. Derudover får du produkter, hvor der er kælet for hver eneste æstetiske detalje.

Det er med andre ord selvforkælelse for alle pengene. 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også